+1 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (628 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhabalar bir arkadaşım 10 günü geçti regl olmuyor geçen hafta doktora gitti kan verdi sonuç negatif bebek düşünmüyorlar ama geri çekilme yöntemi ile korunuyoflar sanırım ilac vs almiyormuş dün baya kahverengi akıntı gelmiş bugün durmuş ama benim aklıma gec dollenme vs geldi siz ne düşünüyorsunuz bilgisi olan başına böyle bir sey gelip hamile olan varmi

1 cevap

0 oy
(212 puan) tarafından
Gec dollenme olabilir akinti durduysa hamiledir buyuk ihtimalle bir iki gun daha olmazsa kan versin test yapsin doktorlar hemen adet söktürücü veriyolar onu almaya gerek yok doktor onbes adet olmaya bilirsiniz diyor ama bi kac gun daha beklesin geri cekilmeyle hamile kalinabiliyor korunma yöntemleri degildir
(628 puan) tarafından
Bende onu söyledim ilaç kullaniyormus ama adini bilmiyorum sağlık ocağındaki doktor vermiş adet söktürücü ondan sonra böyle olmuş ama devamının gelmesi gerekmezmi adet başladıysa hemen akabinde gelirdi
(212 puan) tarafından
Tabikide bence icmemesi gerekiyor banada vermislerdi bn icmedm almadmda zmaana biraktim bi hafta sonra oldm hormonlarini dengesimi bozuyor o ilac   hamile olablir belki nedn hemem iciyorki tesr verdimide hemem ilac aldi
(628 puan) tarafından
Evet yukardada yazmıştım kan negatuf çıkmış ama 1 hafta oluyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 4,209 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.
0 oy
8 cevap 179 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Cocuksevgisi (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler