0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından

Sinirden gülüyorum arkadaşlar :D gecmedi atlatamadim gorumcem esi benim esim iki cocuk konsere gittik arkamizdan da insanlar geçiyor sürekli onden ayri arkdan ayri yan tarafimda saglam önceden bizim koyden olan bi aile var esim beni aldi o tanidigim aileden tarafa gecirdi ama bisey soylemedi bizim eniştenin arkasinda ki adam gelen gecen kadinlara dokunuyormuş onu farketmis iyice emin olunca da bana dedi cocuklari alin gidin e ben anlamadim nereye gidiyorum neden gidiyorum :D sonra basladi bu adama bagirmaya napiyosun sen utanmıyor musun kac yasinda adamsin adam da ***** ***** sırıtiyor sonra görümcem esime sarilmis tutmaya çalışıyor ben orda cocuklari mi alayim arabalarini mi alayim esimin pesinden mi gideyim :) adam kacti gitti sonra bidaha da gitmem ne kadar igrenc insanlar var kendime gelemiyorum geceden beri 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
maalesef öyle yapan insanlar çok, kalabalık nasıl olda diye. çok konsere gittim şükür daha denk gelmedi öyle bir hayv. an
(747 puan) tarafından
İlk defa gitmiştim bidaha gitmem artik en fazla ücretli olanlara gider dinleyip gelirim hadi hem cocuklar gezsin hemde 30 ağustos icin gittiydik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu insanların içme suyuna bisey mi koyuyorlarda ülkede kudurmamis millet nerdeyse kalmadi
(747 puan) tarafından
Hayir bunu yapmaktan ne anliyor onu anlamadim milletin huzurunu bozuyorlar
0 oy
(15,022 puan) tarafından
konser alanlari veya kalabalik yerler oyle oluyor ya s.erefsiz adam dokununca ne oluyorsa 
(747 puan) tarafından
Aklimin ucundan bile gecmemisti böyle bir şey p..atlama olur mu acaba diye düşündüm ama bunu düşünmemiştim
0 oy
tarafından
Bizim bı tanıdığa böyle yapmislardi konserde anneside yanindaymisti adamın kafasini sopayla kırdı kadın.. adam bide gitti utanmadan dava açtı hala mahkemeleri sürüyor ve kadın suçlu çıktı oyuzden asla ve asla gitmem öyle yerlere...
(747 puan) tarafından
Bende hakliyken haksiz olmaktan korktum en çok vursa bitane yere yigilip kalacak
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Nerde çokluk orda b.kluk diye boşa dememişler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 315 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pisupisu (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 325 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 434 göst.