0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar herkese.. bebeğim 14 aylık oldu ama geceleri sabaha kadar ağlayıp uyumaz ne yapacağımı bilmiyorum hiç bir düzeni yok ne yemek ne uyku çok yoruldum 10 aya kadar gazdan çektim sonra diş ti derken bu zamana geldik ama hiç gücüm.kalmadi hiç bir özel hayat yada doğrusu hiç bir hayatım yok kaç aydır evi taşıdım haladaha evi duzleyemedim o derece sadece yaptigm bir çamaşır yemek evi b.. götürüyor herşeyi hızlı yapıyorum hiç bisye yapamıyorum acaba çocuğumda bir sorunmu var sürekli huzurusz sürekli beni istiyor yemek yemiyor dün gündüz bile hiç uyumadi gece ağrı kesici verdim yine uyumadı karnını doyuyorum belki aç kaliyor diyorum yine yok memelekete doktor kalmadı ne yapacam.bilmiuorum

3 Cevaplar

0 oy
(26 puan) tarafından

Bnm arkdskmn da bebeği sabahlara kadar ağlıyordu

En sonunda iyi Br uzmana gitti uzman ona yav kardeşim bebeğin huyuda böyle napalım demiş :D

Cidden öyle bazı bebeler mızmız olur alış maya calış

tarafından
Ayyy Allah yardım etsin valaha doktor doğru söylemiş bende kanmi vermedim idrarmi şuan çıkan bir dişi bile yok çocuğum mızmız
-Reklam-
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Geceleri gündüzleri hep ağlıyor mu yani hiç mi sustugu bir an yok? Dişleri filan ne durumda?  Hiç mi uyumuyor
tarafından
Yok canım gece mesela kalkariim biraz sallarim yarım saat ses yok bidaha ağlamaya başlar sabaha kadar ağlar ağlar öyle bakarım hava aydınlık olmuş
0 oy
(4,313 puan) tarafından
Benim kızımda bu şekildeydi çok çektik,14 aya kadar geceleri bazen 2 saat uyumuş olurdum ve şaşırdım aa nasıl uyumusuz diye :) onun haricinde gece gündüz ağlardı, sonra ben sütten kestim, gece uykusunu bulduk çok şükür, yine çok ağlardı ama gece dinlenebildigim için gündüz daha sakin olurdum 
(4,313 puan) tarafından
Kesinlikle çok düzeldi maşallah diyeyim ben kendime geldim herşeyden önce:)
tarafından
Kız benimde sütüm yok boş memeyi çekip duruyor inan kemiklerim zonkluyo
tarafından
Ayy darısı benim başıma inşallah maşallah canım bebegine
(4,313 puan) tarafından
O zaman doymuyor olabilir canım bende aynı nedenden kestim sütüm yoktu aç kalıyormuş
(4,313 puan) tarafından
İnşallah canım biz 3 gün zorlandık o üç günde bile uyku süresi uzadı bize iyi geldi tabii, inşallah sizde düzelirsiniz

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 446 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 355 göst.
21 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensimibekliyorum (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
29 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cigdemasya (444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,372 soru

24,110,186 cevap

332,932 kullanıcı

...