0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından
Saglik ocagina kan cerdm tansiyon cikti doğumda ikisenedir cekiyorm bu durumu kansizlik var ikiayda bir vermem pazm beta bakmış doktor cikmadi ama bnm sol kasigim belim cok agriyo adetime on iki gun var hamilelik gibi bi ihtimal olablir kanda cikmasadaxadettim gecerse kanda cikarmi yoksa erken mi kan verdm kanda cikmamasi normalmi ozamam adetime onbes gun vardi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kanda belli olması için biraz erken adet günü ya da adet geçince baktirabilirsin
(212 puan) tarafından
Kasik agrisi normal mi acaba br haftadır var bu ağrı halsizilik arada mide bulantısı tansiyon yuksekliginden olablirmi diyede dusunuyorm hamilemiyim diyede dusuniyorm blmiyorm yaa
tarafından
Mide bulantısı tansiyon nedeniyle olmuş olabilir ama kasik ağrısı için bir kadın doğuma gidebilirsin
(212 puan) tarafından
Gunum gecersem ozaman  alirim gecmezsede aliyim diyorm
tarafından
Olur canım
İnşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Bende de kanda çıkmadı. Erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı
(212 puan) tarafından
Om iki vun sonra tekrar kan vereym gecikme olursa inşallah hamilelik vardir:):)
(14 puan) tarafından
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Bide benim adetime 15 gün vardı. Kanda çıktığında adetime bı hafta vardı. Beta 100 lerde cikmizti.
(212 puan) tarafından
Benim onbes gun vardi 0.6 cikmis kasik agrisi cok var bi kaxgundur diyorm olsaydi cikarmiydi onbes gun kalsada
(14 puan) tarafından
Erken olduğu için çıkmamış olabilir, geç döllenme olabilir
(212 puan) tarafından
Smdi baktim kahve rengi cizfi gibi leke olmuş anlamadm hic

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 168 göst.
0 oy
7 cevap 257 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 432 göst.
4 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,834 göst.
29 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,854 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,831 soru

24,145,390 cevap

334,649 kullanıcı

...