0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (2,773 puan) tarafından
Grintuss bitkisel öksürük şurubu kullanmanız varmı aldık ama korkuyorum alerji yaparmi diye kullananlar varsa yazabilimi

3 Cevaplar

0 oy
(11,991 puan) tarafından
Ben hamileyken kullandım 

Bitkisel zaten
(2,773 puan) tarafından
Kimisi öksürüğü şiddetlenir diyor kırsalda oturuyorum başımıza iş mi aldık acaba diyorum kendi kendime
(11,991 puan) tarafından
Yok canım ya bana iyi geliyordu
(2,773 puan) tarafından
Bebeğim için diyorum ama benim için olsa sorun etmem o kadarda
(11,991 puan) tarafından
Hmm bebek için olunca bilemedim ben senin için sandım. Yetişkinler için olanı da var onun bebekler için olanı da
-Reklam-
0 oy
(592 puan) tarafından
Ben 3 yaşındaki kızıma kullanıyorumdum yani alerji yapmadı ama çokta ise yaramadı bide çocuk için mi aldınız 
(2,773 puan) tarafından
Çocuk için aldım 1 yaşında çok öksürüğü var duydum buradan o yüzden aldmama yorumlarını okudum neyden korkunç geldi bana
(592 puan) tarafından
Bende temiz içerikli diye aldim
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Cevremde hep iyi yorumlar duydum doktorumuzda tavsiye etti. Bebegimin coklu besin alerjisi var 2 farkli zamanda denedim ve ikisinde de oksurugu artti sonra da kustu zaten. Benim bebegim alerjik bisey yedimi oksurur kusar. Muhtemel icinde ki biseylere alerji yapti. Tavsiye eden doktorda 2 senedir takip ettigi alerji doktoruydu. 

Cocugunuzun alerjik bi bunyesi varsa kullanmayin derim. 

Eger hastaysa ,hasta olacagini dusunuyosaniz ya da hastaliklardan korumak icin; 1 tane sarimsagi ince ince dograyin 3-5 damla limon 1 cay kasigida bal katin sabah-aksam verin. Tabi 1 yasin ustundeyse verin. Emziriyosaniz sizde tuketebilirsiniz. Hasta olunca verin onun haricinde hafta da 2-3 kez verin. Hastaliklardan korur.
(2,773 puan) tarafından
Bebeğim bir yaşında yarın götürüp versem mi ilacı geri alırlar mı tedirginim açmadım hic
(6,541 puan) tarafından
Bilmiyorum canim. Yan etkilerini oku oyle buyuk bi yan etkisi yok ama dedigim gibi alerjisi varsa bilemeyiz tabi.  İcin rahat etmeyecekse de verme. Fisi duruyosa alirlar heralde.
(2,773 puan) tarafından
Bebeğim alerjik bi bebek vermekden korkuyorum
(6,541 puan) tarafından
Alerjikse vermeyin tabi. Oksurugu mu var ?
(2,773 puan) tarafından
Evet çok var grib zaten
(6,541 puan) tarafından
Yukarda ki sarimsak tarifini uygulayin ,emziriyosaniz sizde tuketin sabah -aksam. Kendinize 2 dis sarimsak ve 1 tatli kasigo bal katarak yapin. 2-3 gune faydasini goreceksiniz.
(2,773 puan) tarafından
Emzirmiyorum çünkü süt yok 11 aylık ve 1 aylık vbebeklerim var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
4 cevap 222 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy