0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde (1,875 puan) tarafından
Genç yaşta eşiniz ölse çocuk da var ne yaparız ki acaba

Bugün de bı cenazeye gittik de aklıma geldi napariz ki diye 

15 Cevaplar

+1 oy
(3,668 puan) tarafından
Ben deli olurum büyük ihtimalle yine de büyük konuşmayayım tabi ama her düşündüğüm de nefesimm daralır hemen eğer ki öyle de bişey olursa mecbur ailemin yanında kalırım Allaha şükür arkamda dururlar 
(839 puan) tarafından
Babam vefat ettiği zaman ben de öyle demiştim. Yaşayamam deli olurum aklımı kaybederim diye. İnsan zamanla herseye alışıyor biliyor musun. Bi zaman sonra da unutuyor unutamıyorda unutuyor diyelim. Allah sevdiklerimizi bizden ayırmasın inşallah.
-Reklam-
+1 oy
(1,744 puan) tarafından
Rabbım veriyor sabrini
0 oy
(204 puan) tarafından
Kimseye taşımaya taşımayacagi yükü vermiyor yaradan.
0 oy
tarafından

Allah korusun .başa gelen çekilir :angel:

0 oy
(2,922 puan) tarafından
Yani dusunmek istemem cok kotu bisi.esim cezaevine girmisti cikcagi bile mucizeydi ve gercekten belki inanmicaksnz ama o cikana kadr 1kere bile gulmemejstm.17 gunlukte bebegm vardi girdgnde okadr kotuki yani sizin dedginizi dusunmek bile istemem.esim cikana kadr resmen eziyet olmustu aldgm nefes bile oyle soyliyim alisamamstimda ne gecen varsi ne gundzm sadece cocuklrmla ilgilenebiliyordm okadr baska kimseyle muhatap bile olamiyorsum.babam bile deliriyorsn sen diyordu bana.okadr yani
(432 puan) tarafından
Geçmiş olsun olay neydi
(2,922 puan) tarafından
Olay cok karisik canm yerel kanallara bile dusmustu hatta esim hakliyken haksz duruma dusurduler asker dovdu esim carsi izninde olan askerleri ama askerler ickili belediye otobsnde kizlari rahatsz ediyirlar esimde uyariyor sonra esime sariyorlar esimde bunlari dovuyor e asker doyede hemen esimi sucluyorlar tabi sonra bi abi saolsn gercekleri ortaya cikariyor esim 2ay sonra cikiyor.hatta askerlerin sucu ortaya cikinca askerlikleri bile uzadi ama medya bunu asla yayinlamadi olan esime  oldu
(432 puan) tarafından
Allah Allah çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Naparız dimdik durur yola devam ederız daha fazla yükle daha fazla sabırla daha fazla imanla 
0 oy
(1,744 puan) tarafından
Onca analar evlatlarını kaybetti naptilar sabır çektiler Allahim acı vermesin 
0 oy
tarafından
Düşünmek istemiyorum, geçenlerde burda bir post vardı eşini kaybeden bir bayan onun postunu okudum çok ağladım.
0 oy
(6,542 puan) tarafından

Zor ve uzucu bi durum. Ama hayat devam ediyo. Cocugum icin guclu olmaya calisirdim . İsim var maasim iyi yasariz rahatca. Ama ailemin yakinina tasinirdim. 

2 farkli arkadasimin esleri oldu baslarda cok zordu. Acilari tabi ki gecmemistir ama bi sekilde hayatlarina devam ediyolar. Psikolojik destek falan gorduler. 2 ser tane de xocuklari var. Bu surecte gordum ki maddiyat ,kadinin calismasi ve kadinin ailesi cok onemli. 
Bi tanesine 10 sene olacak yeni birisiyle gorusuuyo evlilik dusunuyolar. 
Digerinin de 2 sene oldu. Suan spora gidiyo zayiflama surecine girdi. 
0 oy
(644 puan) tarafından
Off bu istemsizce benimde aklıma geliyo hep düşünmek bile istemiyorum rabbim kimseye yasatmasin
0 oy
tarafından
Annem 4 yıllık evliymis babamla ben 3 yaşında kardeşim bir buçuk yaşında kalakalmisiz babam vefat etmiş verem den bundan 35 yıl oncesi 
0 oy
(4,325 puan) tarafından
Aileme giderim ne yapacağım. Evlenmem evladıma bakarım 
0 oy
(15,002 puan) tarafından
esim olse degil de kendim olsem cocuklarim ne olur diye dusunurum hep. her gunumuzu son gunmus gibi yasmamiz lazim oysa yarinimizin garantisi yok 
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Kimse sinanmadigi acının tarifini bilemez canım. Allah yaşatmasın.
0 oy
(14,929 puan) tarafından
Eşimden kalan ne varsa satar koyu terk eder şehirde bi hayat sürerim net.

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 642 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ilkalp (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 198 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (460 puan) tarafından soruldu
+3 oy
55 cevap 1,968 göst.
0 oy
13 cevap 410 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmaaaa33 (292 puan) tarafından soruldu