0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,360 puan) tarafından
Biz gecenin bir yarısı eşimle kavga ettik. Konuyu anlatmayacağım. Hayatımda ilk defa sınır krizi geçirdim. Çok yıprattı beni çünkü. Neyse bu da gitti beni anneme şikayet etti aradı kadını gecenin bir körü. Annem 65 yaşında babam 70 yaşında insanları telaşlandırdı zaten hastalar. Bu arda 39 yaşında kendisi. Sonra annem beni aradı bana hakaretler küfürler ediyor niye ben onu kizdirmisim diye. Ben de anneme dedim ki ; bak anne bana onun lafiyla doldurusuyla laf söyleme önce bana bur sor konu ne hayırdır de kızım beni bir dinle dedim. Yok dedi daha küfür ediyor bana. Ben de anneme; yeter artık damarlarını koruyup durma kadın dedim telefonu kapattım o sinirle. Şimdi ben böyle dedim diye bana küstü. Çok mu abartı tepki vermişim? 

2 Cevaplar

0 oy
(6,658 puan) tarafından
Annen abartmış senin arkanda durması lazımdı senide dinleyecek kim hatalıysa ona nasihat verecek ayrıca eşin  beş yaşında çocukmu seni annene şikayet ediyor kavga iki kişi arasında kalır hemen de aileye yansıtılırmı
(4,360 puan) tarafından
Ben onun ağzına ettim zaten. O gerekli uyarıyı aldı. Ama annem bana kırıldı öyle dedim diye. Sürekli ablamla beni susun cevap vermeyin alttan alın erkeklik gururu var cart curt hep bunları söyleyerek baskiliyor. Hadi benim sa.lak koca böyle bir şey yapıyor. Sen ona deki oğlum hayırdır sen diyorsun benim kızım iyi mi bu satte ver bir sesini duyayım yok. Arayıp bana küfür ediyor hakaret ediyor. Ben de patladım en son. Ama gene de çok ağır bir şey söylemedim. Ama şimdi vicdan azabı oldu icimde
(6,658 puan) tarafından
Ozaman da eşleriniz sizi ezmeye devam eder nasıl olsa annesi bile bizi tutuyor diye yanlış bir davranış annenin yaptığı
(4,360 puan) tarafından
Öyle zaten. Ben dinlemem annemi eşimle kavga edilecekse ederim ama ablam çok başlı altınd kaldı. Hep alttan aldı kocası onu adam yerine bile koymadı. Baktı arkasında da duran yok. E ne oldu şimdi ablam 15 yıl aradan sonra boşanma kararı aldı. Şimdi de boşanmaya çalışıyor. Yazık değil mi giden ömre
-Reklam-
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Bu şekilde küsecekse küssün hiçte barışmaya çalışmam açıkçası herşeyi geç küfür ettiği için bile küserim zaten 
(4,360 puan) tarafından
Ya zaten hasta kırmak istemiyorum . Bir anda ağzımdan çıkmış bulundu . Vicdan azabı çöktü içime.
(2,262 puan) tarafından
Yok ya ne vicdan azabı yapacaksın hasta diye herşeyi söyleme yapma haklarımı var kaç yaşında insanlar doğruyu yanlışı bizden iyi ayırt ediyorlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 371 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 966 göst.
25 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulseren (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 847 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 686 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,114 soru

24,094,335 cevap

331,973 kullanıcı

...