0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,260 puan) tarafından

Şimdi bazı anneler linçleyebilir bu mu derdin diye  ama durum sanki normal degil gibi geliyor basına gelen varmı diye soruyorum. 

3 yasında cocuğumda yeme bozukluğu var sanki sürekli ben acım diyo sürekli bişeyler yemek istiyor hani yemeyen çocuk zor derler ya bu durumda beni zorluyor. Kilosu 15 normal yani ne zayıf ne fazla ama sabah yataktan açım diye beni kaldırıyor iki lokma yemeden kalkıyor daha ben masadan kalkmadan açım diyo yarım saat bir saat arayla bişeyler yemek istiyor  sürekli dolabın önünde bişeyler aranıyor psikolojik  bir durum mu acaba diye dusunmeye başladım başına gelen varmı 

3 Cevaplar

0 oy
(3,427 puan) tarafından
Valla yemeyen çocuk daha zor. Kızım iki gündür hasta ve asla bir şey yemiyor. Normalde iştahlı bir bebektir, resmen psikolojim bozuldu o yemediği için. Sabah olunca inşallah biraz iyi olur da yemek yer diye bekliyorum
(1,260 puan) tarafından
Bende yesin istiyorum ama bizim durum biraz daha farklı işte normal değil gibi geldi o yüzden yazdım derdim yemek yemesi değil. Psikolojik  bir durum mu diye düşünüyorum artık.
-Reklam-
0 oy
(13,443 puan) tarafından
Adam.gibi oturup karnini doyurmuyo iste sonrada aciktim diyo. Valla canim.hepsi farkli farkli ya. Bende 2 tane var ikiside birbirinden degisik malesef. Biri kavun yer biri karpuz mesela
(1,260 puan) tarafından
Evet farklı farklı çocuklar ama canımı sıkıyor bu durumu  psikolojik filan herhalde diye düşünmeye başladım artık doyduğundan emin olduğum zamanlarda da yapıyor bu durumu
0 oy
tarafından
Psikolojik açlık olabilir yada doymadan masadan kalktığı için sürekli acıkıyor olabilir bi çocuk doktorundan görüş almanda fayda var 
(1,260 puan) tarafından
Aslında daha önceki kontrolde sormuştum ama normal bir durum demişti doktor  hatta kızmıştı herkes yemiyor diye yakınıyor sen ne diyorsun diye ama bu arq tekrar kafaya taktım götürcem bu defa farklı bir doktora
tarafından
Psikolojik açlık olabilir başka Bi doktor görüşünde fayda var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 232 göst.
9 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mina2 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,869 soru

24,146,207 cevap

334,676 kullanıcı