0 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (151 puan) tarafından
Bana sordu çevresinden ailesinden kimseye soramiyor çünkü gizli tutacakmis benim de hiçbir bilgim yok bu hukuksal işlerle ilgili çevremde yasayan da yok size soralim.Borçlarından dolayi kocasıyla kağıt ustunde bosanacakmis. bir arabalari var onu banka borçlardan dolayı el koymasın çocuklarına güvence kalsın diye. hala kredisi bitmemiş arabanin 98bin TL kadar. bilezigini ve biraz üstüne para bulup arabayi kendi üstüne alacakmış. Sizce mantıklı mı nasıl olur eşine de guvenmiyo anladığım kadarıyla bileziği veririm arabayı kurtarırız ama satış gösterip üstüme yapmazsa gene kumar oynarsa fln diye endişeleri var. Bı akıl verin kız nasıl çıkılır içinden. Allah bu erkeklere akıl fikir versin 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kendi üzerine de yapsa boşanma olayında mallar eşler arasında yarı yarıya paylaşılıyor diye biliyorum.
(151 puan) tarafından
Bosaninca kendi üzerine alicakmis
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bence kağıt üstünde olmasin direk boşasın:woot:

(151 puan) tarafından
Öyle de olabilir zaten şuan değişik bı noktadalar
0 oy
(825 puan) tarafından
Direk şikayet etmelik. Denk gelirse şikayet etmeye hiç zorsunmam inanki. O ne öyle bildiğin dolandırıcılık
(151 puan) tarafından
Dışarıdan öyle gözükse de ben caresizligini gördüm napsin cocugunu dusunuyo belki boşanma gerçeğe bile dönüşecek zaten dönüm noktasinda
(825 puan) tarafından
Kocasının eline malzeme verecek işin gerçegi. Kocası yarın birgün tekmeyi vursa ağzını açıp bsi diyemeyecek. Yada Allah göstermesin bı vefat olsa kadın sap gibi ortada kalacak hemde bir araba ugruna. Bı karakolluk olayları olsa ciddi ciddi ceza yiyecekler. Çocukların geleceği mesela.. annenin soy adı farklı babanın farklı ama aynı evde bu çocukların hiç mi önüne çıkmayacak. Yada tekar pişman olup evlenmek isteseler kadın bir başkasıyla nikah kıymak zorunda kalsa birdaha içleri alacakmi birnini. Aralarında kalmış az bir saygı varsa o bile biter çok kötü bı durum
(151 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun adam kötü değil bağımlı olmuş sadece nebilym üzülüyorum elden bsy gelmiyo
0 oy
(4,822 puan) tarafından
Bi araba var onu da uzerine yapacağı belli degil yapabilir de yapmayabilir de. Adamin keyfine bağlı. Bunlar sanirim aileden cevreden gizli bosabacak yani bosansalar da evli gibi devam edecekler helali haram yapacaklar. Ayricaa adam evlenmiyorum boyle iyi derse ne olacak. Kimseye soyleyemez boyle bi saçmalığı adam da sanane idtedigimi yaparim sen benim neyimsin derse ne diyecek. Araba da sanirsin Ferrari Lamborghini hiiiiic degmez
(151 puan) tarafından
Doğru diyon
0 oy
(22,654 puan) tarafından
Nikahlı kocası iken güvenmediği adama nikahsız birlikte yaşamaya nasıl güvenecek benim aklımdaki tek soru bu.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 635 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 799 göst.
2 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 500 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esilayet (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 423 göst.