0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (11,263 puan) tarafından
Kızlar kardeşim üniversite sınavı girdi Konya'da dış ticaret bölümü çıkmış annem de diyor ki şimdi gitme boşuna gelen sene tekrar gir. sınava istediğin yere git. Ama kardeşim inat etti gideceğim diye

Tek derdi köyde durmak istemiyor. Köyde istediği kıyafeti giyemiyor açık biraz mesela crop tarzı falan o yüzden köyden dışarıya nereye olursa gitmek istiyor. Annemlerin durumu da çok yok yurt şu bu para vs. Annem ikna edemiyor bana dedin sen konuş ama asla kabul etmiyor 

Bide Konya nin taa dışında o yüzden de istemiyorlar bide kardeşim biraz laf dinlemez 

Nasıl ikna edilir kim haklı onu da anlamadım da napsak kızlar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sırf açık giyinmek için mi uniye gitmek istiyor
(11,263 puan) tarafından
Evet sırf onun için köyde herkes laf ediuor ya
tarafından
O zaman ailen haklı beni yanlış anlama okumaya niyeti olmayan birinin unide ne işi var yanlış yola sapar Allah korusun arkadaş kurbanı olur
(11,263 puan) tarafından
Ya işte bundan çok korkuyoruz ama yok anlamiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konya Türkiye'nin en barbar sehirlerinden birisi orada açık saçık giyebilecegini zannetmesin rahatsız edilir ayrıca dış ticaret eğer yabancı dili yoksa gereksiz bir bölüm iki yıl okuyup iş insanı olamayacagina göre evinde sağlam sağlıklı bı şekilde oturup adam akilli bir bölüm kazanmak için cabalasa daha mantıklı.
(11,263 puan) tarafından
Bende öyle diyorum ama anlamıyor
0 oy
(5,866 puan) tarafından
Neden egitim hakkini sirf size uymayan durumlar var diye engel oluyosunuz? Napsin koyde oturup kismet mi beklesin? Gelecek sene kazanip gitse acik giyinmeyecek mi? Bana bahaneleriniz mantikli gelmedi. Ayrica resit bi insan ister acik giyer ister kapali ailesi olsaniz da karismaniz dogru degil. Bunun icinde kimsenin egitim hakki engellenmemeli.

Durum meselesine gelince, uni okurken calisilabilir part time veya devlet desteklerine basvurulabilir. Secenek cok yeter ki okunmak istensin. Oyle veya boyle okuyacak kisiyse bu sene veya seneye gidecek ama 1 sene kayip etmenin anlami yok.
0 oy
(6,541 puan) tarafından

Anladigim kadariyla bolumu dag basinda bi binada olacak. Netten fotosunu gorsun. Sonra daha guzel kampuslerin fotosunu videosunu falan atin. Seneye daha cok calis buralara git deyin.

Ayrica okuyacagi bolumde bos yani. En az 2 yabanci dili olacak ki is bulabilsin.
(11,263 puan) tarafından
Evet anlamıyor
0 oy
tarafından
kayıt olduysa seneye puanı düşer 
(11,263 puan) tarafından
Yaaaa evet olmuş

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
0 cevap 98 göst.