0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (803 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

DddVvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Değişik yani anlattığına göre bir kötülükleri de yok ama normal halleri mi soğuk acaba 
(803 puan) tarafından
Esimde sorunu kendinde aramaya başlıyor b
.bende biryandan üzülüyorum ,gerçekten kapımı çalan kimsem yok ,kiz kardeşim var evden çıkmazlar ama kuzenlerim bı çağırıyor ,süslenip puslenip giderler. ,baktigim zmaan değersiz hissettiriyolar
tarafından
Bence huyları böyleyse değiştiremezsin seviyorsanız gidince anlaşıyorsanız bunları düşünmeyin siz gidin kalın size de değişiklik olur aranız da soğumamış olur. Soğuyunca düzelmiyor maalesef
(803 puan) tarafından
Huyları böyle ,ama eşimde kendini değersiz hissediyor bende öyle,gitmesende olmuyor
tarafından
Sen kendine değer ver onlara karşı da özgüvenli olursun canım. Hem büyüksün sanırım kızlardan sen çağır gezmeye gidin eve gelsinler zamanla bağlarınız güçlenir
(803 puan) tarafından
Yok ya benim kız kardeslerimde öyle şeyler yok ,anca eve tikilip kalırlar ,hele birtane üni okuyo il disinda 23 yasinda,bazen geliyor ,yanına gidiyoruz ,insan bı eniştesine hosgeldin der kapıda ,direkt odalarda gizli ,çok çok tuhaf çıkamıyorum biizmkilerin kafasinda,,baktiigin zaman gerçekten değersiz hissettiriyolar
-Reklam-
0 oy
(16,957 puan) tarafından
Onlar gelene kadar sende gitme. Özledik derlerse evimin adresini biliyorsunuz, özleyen gelir görür de. Sen sürekli gidip geliyorsan onlarin gelmesine firsat vermiyorsundur. 
(803 puan) tarafından
2 ay oldu mesela gitmedim.inan gelmezler hic
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Seni ennnn iyi anlayan benim eminim hatta bir ara sende benim postuma bu yazdıklarının bir benzerini yazmıştım hatırladım seni valla aile yapımız bu aile bağı zayıf bizim ben ölsem eminim iki gün sonra haberleri olur oda eşim ararsa düşün bazen telefonum çalmaz bile ben ararsam oğlum hasta olur yoklamazlar eşimle kavga etsem ararım ağlarım mesela ertesi gün nasılsın diye alamazlar hatta annem şunu bile dedi çok rahatsız etmek istemiyorum seni dedi ablam zaten hiç aramıyor düşün aynı memlekette aramızda sadece 20 dk yol var ama tenezzül edip gelmezler bende artık gitmek istemiyorm
(803 puan) tarafından
Canım öyle telefonda ararlar felan ama öyle hiç gelmezler,biryerlere gittikleri zaman tatile felan sanki ödü kopuyo onlarin bizde onlarla gelcez diye.iki çocukla bazen okadar yoruluyorum ki ,iki kız kardeşim var evde gerçekten oturuyorlar iş güç te yapmazlar.esim diyo birtanesi gelsin 3-4 gün kalsın en azindan 4 yasindaki kızımı oyalar biraz rahat edersin diyo,ara diyo gidip alım.yok diyorum gelmezler ,niye kendimi uzeyim ,gelmem diyecekler uzulucem .anneme dedim laf arasında gülerek gelmez dediler.biliyolar ki hastayım ,minnette etmiyorum zaten ama insan üzülüyor
(2,565 puan) tarafından
Valla oyle ya bilmiyorum neden ki eşimin ailesi de öyle içli dışlilar kii biri yeterki gel desin toplanır giderler bende bizimkiler yüzünden uyum sağlayamıyorum
0 oy
(553 puan) tarafından
Yapilarimi soguk acaba bizimkilerde öyle çok gelip gitmzler ama 3 güne bir ararlar özledik gdier kalirz falan ne olsa koyarlar alırlar harçliksiz yollamzlar 
(803 puan) tarafından
Canım aramaları var annem hergun sorar bazen aramam sesiniz yok cocuklarimi uyutuyosun diye mesaj atar ,uyandirmamak adına ,ne olsa ailemde koyarlar arada bazen harçlık koyarlar ama yapıları soğuk demek ki bilemedim ki
(553 puan) tarafından
Yani sen tanırsın canim aileni madem bunalri yapıyor bence yapıları soguk
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Kizim dort aylikti otobusle memlekete gelmeye korkmustuk dr enfeksiyon kapar demisti canim babam sekiz saatlik yolu göze almisti gelip alayim sizi diye. Allah razi olsun . Ben yarim saat uzaklikta olcam benimki de ilk torun ve gormeden duracak gelmeden duracak. Dedigin gibi sizinkilerin mizaci oyle demekki ama hoş degil yani. Bence birine gitmemek bi yerden sonra siz de gelmeyin demek bana gore
0 oy
(67 puan) tarafından
Ne daveti bekliyorsunuz annenizin babanızın evi sizinde eviniz kapıdan kovulsam bacadan girerim
0 oy
(53,796 puan) tarafından
benim iki sokak otemde vavam kapimdan gecer yine de gelmez kışın onlardayken bizi eve birakir kapidan döner annemde ayda yilda bir gelir hep bix gidelim isterler bazen mesafe koyuyorum gitmiyorum ama baba ocağı gitmeden de olmuyo
(803 puan) tarafından
İşte bende onu diyorum baba ocağı görmeden de olmuyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,669 soru

24,033,977 cevap

328,827 kullanıcı

...