0 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından

Rengide sarı normal mı bu

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Enfeksiyonda olabilir susuz da kalmış olabilir 
tarafından
Emsirmeyi arttr canım sen bol su iç
(35 puan) tarafından
Çok az içiyrm acaba o yüzden mi kabızlıkta var az içtiğim için ola bilir mi hastaneye gitmeli miyim
tarafından
Siz suyu içmeyi çoğaltın bebeğinizi de sık sık emzirin :) düzelmezse kontrol amaçlı gidersiniz ateş filan yoksa
(35 puan) tarafından
Ateşi yok bişy olmaz dimi
tarafından
Büyük ihtimalle sıcaklardandır canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gecen bnm oglandan idrar tahlili istedi doktor neyse sarı değildi su gibiydi yani normaldi .  

Susuz kalınca yetmeyince öyle oluyormuş diye biliyorum sarı olması yani
tarafından
Bisi yapmadik suan 5 aylik arada oluyor acile gittik pazar günü lavman verdiler
(35 puan) tarafından
Banada lavmn verdiler ama başka doktor çok kulanmak iyi değil barsakları tembelleştiriyr dedi ev için yazdı kötü olunca 3 4 günde bir yapıyrm hiçte gönlüm razı değil ama çok ağlıyor üzülüyorum yapıyrm
tarafından
Aynen alışkanlık olur . Benimki kendi kendine yapiyo normalde ayda bir kere huysuzlaniyo acile gidiyoz kabız olmuş diyolar. Yada gaz var diyolar lavman veriyorlar. Anasutu aliyo sadece
(35 puan) tarafından
Bnmde yapıyordu taziyemiz oldu birden bire böyle gazı kabışığı başladı çokta kilo verdi bizimkilerde nazar deymiş dediler bilmiyorum ama hiçbir sıkıntısı yoktu gerçekten şimdi başka biri sanki eski kızım gitti başka biri geldi gibi huysuz oldu gazı oluyor çok hastaneye defalarca götürdük herşeye bakıldı gazı kabızlıl dediler sadece
tarafından
Zmanla geçer merak etme

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 295 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde L5 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
6 cevap 225 göst.

Kategoriler

1,514,613 soru