0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (215 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler adet gecikmesi mide bulantısı ateş basması halsizlik yorgunluk kusma fln hersey var karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyor çok canım yanıyor ağrı belime vuruyor bu kadar olması normal mi yani bu şekilde gebelik belirtisi yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olur musunuz 

1 cevap

0 oy
(1,741 puan) tarafından
Benim o kadar siddetli değilde adet sancısı gibi ağrım olmustu kasikta
(215 puan) tarafından
Benim de karnım da var bu sancı ve adetim bir aydır olmuyorum son adet tarihim 29 haziran
(1,741 puan) tarafından
Oo ozaman 2 aylik oluyor sizin gebelik belki yerlesme agrilaridir bi kontrole gidin isterseniz
(215 puan) tarafından
Ya ben belki havalardan falan olabilir dedim gecikmeyi ama yok belirtiler de eklendi yarın kadın doğuma gidicem
(1,741 puan) tarafından
Bence o kadar gecikme normal değil yani gebelik yoksada baktırın. Allah gönlünüze gore versin istediğiniz biseyse güzel haberler almayı nasip etsin Allah
(215 puan) tarafından
Yarın ilk işim şuan ağrıdan bulantıdan uyuyamıyorum resmen aslında kazayla oldu diye düşünüyorum istediğim bi gebelik değil olursa da başım gözüm üstüne hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederim
(1,741 puan) tarafından
Bazen ufak kistlerde adet gecikmesi ve sanci yapabiliyor hakkınızda hayırlısı neyse o olsun acil sifalar diliyorum
(215 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 414 göst.
0 oy
27 cevap 1,674 göst.
0 oy
5 cevap 281 göst.
1 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ftm (610 puan) tarafından soruldu
0 oy