0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mesela babamın dükkanı var bir yere gidince akşama kadar çalışıyor ama hiç kimse su bile vermiyormus benim annem kahvaltı çay yemek çay yanına ekstra bişeyler verir bizde öyle boya yaptırdık eşim dışarıdan yemek getirmişti 

14 Cevaplar

0 oy
(1,205 puan) tarafından
Bizde verilir nasıl ki çalıştığın yer yemegini karsiliyor öyle düşün mesela benim annem temizlige gider kahvalti ogle yemeği gttigi yere aittir. Mesela komsum tadilat vs gider o sekilde o da ayni yani verilir verilmesi gerekir
-Reklam-
0 oy
(825 puan) tarafından
Bende veririm kuşum yazık yani. Fayans yaptırdık geçen hafta kayınvalideme. Adamların yemeğini akşamdan hazırladık aç aç çalışmasnlar diye. Ocakta da hep çay hazır bekledi
0 oy
tarafından
Biz tadilat yaparken gelen usta yevmiye ye onu ayrı ekledi biz vermedik sadece son gün yaptım oda tanıdıkti diye çünkü eşim evde olmuyordu bende aşağı eltime iniyordum
0 oy
(10,430 puan) tarafından
Bende de 3 gün işçiler çalıştı kahvaltı+öğle yemeği+arada çay falan veiyordum her iş günü 
0 oy
(15,175 puan) tarafından
Veriyoruz tabi ki canım yazık insanlar aç susuz niye çalışsın. Tv kurmaya geldiler anacığıma düşün en çok yarım saat sürdü annem tatlı kahve ikram etti. Adamlar da Allah razı olsun teyze dediler mi dediler 
0 oy
(8,017 puan) tarafından

Biz veririz canım 1 gün çalıştılar eşim dışardan yemek istedi içecek vs hepsini verdi. 

0 oy
(1,265 puan) tarafından
Evimizi bu sene yaptık sabah gelene. Kahvaltı öğlene kadar kalsa yemek aralarda çay mutlaka
(1,265 puan) tarafından
Bazı insanlar ben yemeğinizi vericem diyip fiyat dusuruyomus sok oldum
0 oy
(11,600 puan) tarafından
Bizdede verilir yemek çay kola fln
0 oy
(5,155 puan) tarafından
Gecen hafta 1 odamı boyattık oda sabah tan akşama kadar sürdü alçı felan yaptırdık eşim dışarıdan yemek söyledi ben komşudaydım çünkü. Eşim çay demlemiş yemeğin arkasında yanına kurabiye felan koymuş. Aç insan çalıştırılır mı hiç canım günah .
0 oy
(5,931 puan) tarafından
Tabikide verilir ayıp ya o insan emek veriyor çalışıyor gün boyu çalışıyor sa yemektir vs yada bir 2 saatlik de çay hade geçtim eve eşya taşıyana bile en azından bir bardak su verilir 
0 oy
(7,147 puan) tarafından
Veririz annem.calisiyordu bizim ev tadilattaydi sabah kahvaltisi ogle yemegi cay kahve hep ben yaptım calısanlara 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Bizde de öyledir geçen k.peder çatı yapirdi 2 gün yemek yaptım. Esim yıllarca plastikte calisti kimi verirdi kimi vermezdi
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Vala biz yemek veriyoruz extra yemeye uzeniriz yani en güzel yemekler yapariz etsiz yemek yapmayız kahvaltı veririm sonra çay sonra öğlen yemeği 2 defa daha çay veririm
0 oy
tarafından
Evet verdik . Onlarda birisi cay versin diye yola bakıyorlar inanin. Çalışırken cay kahve iyi geliyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 262 göst.
+2 oy
3 cevap 267 göst.
0 oy
17 cevap 461 göst.

Kategoriler

1,475,003 soru