0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
 kayınvalidem ilçeye gidiyor köye biz merkezdeyiz normalde bna yakın oturuyor yazları köye gidiyor erken doğum riskim var bunu  biliyorlar gelmediler eşimle tartışınca eşim annesigili getirtti bikaç gün ilgilenecek işte bende dedimki kaynanama biraz büyükler büyüklüğünü bilecek benim annem babam her zaman eşime arkanızdayız diyor dedim kaynanam diyo ki bizde çok çektik zamanında baba olmak kolay değil diyor asla manevi desteği yok insan hiç mi merak etmez ya gelinim tek başına iş yapıyor torunumun eşyalarına bakıyım Bi gidiyim de hiç mi hevesin yok bişeye ben bunları anlamadım 

6 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
Yani kayınvalideden önce senin annen gelse daha iyi olmaz mı senin rahatlığın içinde senin annen daha iyi
(192 puan) tarafından
Kardeşim hasta gelemiyor çok fazla
(192 puan) tarafından
Ailemin durumunu biliyor
(1,242 puan) tarafından
Kayınvaliden için şunu söyliyeyim zorunda değil ama gelmek isteyen insana birinin birşey demesine gerek yok kendisi direk gelir malesef herkes de hassas düşünce yok
-Reklam-
0 oy
(6,784 puan) tarafından
Sen çekmişsin benim günahım ne asıl çeken insanın cekitrmemesi lazım yeni nesil kaynanalar da değişik ya 
(192 puan) tarafından
Bende dedim benim annem biz çektik siz çekmeyin diyo ama dedim bence yeni değil kaynanam 60 yaşında eski kafa lı
(6,784 puan) tarafından
Benimki de aynı kaynanam bana çok karıştı herşeye laf söyledi diyor şimdi aynısını kendi yapmaya çalışıyor
0 oy
(4,200 puan) tarafından
Biz aynı apartmandayız da ne oluyor. Ki ben tüp bebekle hamile kaldım ve problem esimdeydi. Ona rağmen kaynanam bir gün olsun manevi olarak hiç yanımda olmadı. Ama daha iyi oldu hicbir şekilde minnet etmiyorum . Hiç eyvahlayım yok. Saygısızlık etmiyorum ama bir yabancıdan farkı yok benim için. 
(192 puan) tarafından
Yabancı gibi davranman gerekir sanırım bu saatten sonra
0 oy
(450 puan) tarafından
Annen gelsin yardım etsin o zaman. 2. Ye hamileyken inan kimseyi istemedim yanımda bir yandan destek olsa bir yandan laf söylüyor gerek yok acil bir durum olmadığı müddetçe boşver gelmesinler 
(192 puan) tarafından
Durumum acil şuan ayağa kalkmamam gerekiyor bide oğlum var ona bakmak zorundayım kaynanam eşimle konuşuyor hemen gelin diye kaynanam beni arıyor riskin mi var diye oğlun ne diyorsa doğru dedim oğluna mı inanmıyorsun beni niye arıyorsun ya hani merkeze gelmemek için işte sonra bugünde trip atıyor oğlu arabayla almaya gelmemiş bende dedim ki bna yardım ediyordu ondan gelmedi bin gel otobüse
0 oy
tarafından
Yok kuzum bunlardan fayda gelmez. Benim kızım 28 haftalık doğdu 3 aya yakın yoğun bakımda yattı şimdi 9 buçuk aylık hâlâ gelecekler sözde bebegi görmeye eşim dedi siz gelmezseniz bizde gelmeyiz değişikler ya diyoki biz yaşlıyız
0 oy
(557 puan) tarafından
Canim imkan varsa annen gelsn ozmn olmazmi şimdi bu dusuncedeyse gelincede kariscak sürekli strese sokcak

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,085 soru

24,067,566 cevap

330,461 kullanıcı

...