0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (4,325 puan) tarafından
Bir ırkçılık yorumu vardı. Bir sey yazdım o yoruma. Bugün giremedim, 66 bildirim vardı baktım post silinmiş. Ne yazıldığını da bilmiyorum cevap olarak. Bu postu da kapatacağım. Hatırlayan vardır o postu. Sormak istedim sadece bu kadar uzatılan ve silinen şey de ne konuşuldu diye özet olarak

5 Cevaplar

0 oy
(4,240 puan) tarafından
Muhtemelen post sahibin işine gelmeyen yorumlar geldi o da postu sildi 
(4,325 puan) tarafından
Post sahibi değil canım başkası yorum yapmıştı o isimlerle alakalı
-Reklam-
0 oy
(23,136 puan) tarafından
Ya bu özellik kalkmalı. Yazılan yorumu goremiyoeuz. En aİndan post silinmeden önce yazılan cevap yorumlar görülmeli. 
(23,136 puan) tarafından
Bu arada konudan haberim.yok.  genel bişey söyledim l
(4,325 puan) tarafından
Evet gerçekten insan merak ediyor ya
0 oy
(3,667 puan) tarafından
Post sahibinin değil birisi gelip ırkçılık yaptı altıma bir ton yorum geldi hatta bende bir kaç kez yorum yaptım o bayana sonra post sahibi bildirimlerden sıkılmıştır kapatmıştır 
(4,325 puan) tarafından
Evet sinirlendim yazdım ben de sen de lazsin yani bunun kürdü Türkü Lazı mi var ne alaka diye sonra üstüne 66 bildirim gelmiş muhtemelen o yazıdan sonra bayağı şey söylendi ama bakıyorum zaten post silinmiş
(3,667 puan) tarafından
Post sahibi o kadar gelen bildirime sinir olmuştur kapatmıştır kızzz bir soru sordu ortalık savaş alanına döndü :))
0 oy
(8,359 puan) tarafından
Resmen bütün Kürtlere hakaret etti ama kızlar ağzının payını çok güzel verdi.
(5,414 puan) tarafından
Kim peki?
(8,359 puan) tarafından
Yildizsumeyye diye biri hatta ondan sonra yine biri aynı şekilde hakaret etti soyunuz kurusun namussuzlar gibi bir sürü hakaret etti.Onun adı da Sevdam dı sanırım sonra 180 derece dönüp özür diledi ama ilki o tenezzül de bile bulunmadı.
(5,414 puan) tarafından
Abi nedir bu öfke yaa
(8,359 puan) tarafından
Bi anlayabilsek durup durup hakaret etti resmen.
(4,325 puan) tarafından
Çünkü cehalet, terbiyesizlik, gelisememe. Sığ düşüncede takılı kalma. Zaten insanımız bu şeyleri aşsaydı dünya devlerine rakip olurduk. Anca birbirlerini yeme içindeler.
0 oy
tarafından
Olayı bilmiyorum ama bugün post sahibi de post açmıştı niye kapandı diye o kapatmamış (işine gelmediği için kapatmıştır yazılmış da günahına girilmesin sadece bugün açtığı postu gördüğüm için yazdım)
(4,325 puan) tarafından
Yok canım zaten ben dedim onunla alakası yok diye o kadın saçma ***** konuşunca kapatılmış. Terbiyesiz

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 752 göst.
6 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde HilalNur (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 509 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (460 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 621 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Turkiye1234 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,834 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,132 soru

24,120,735 cevap

333,454 kullanıcı

...