0 oy
190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (861 puan) tarafından
Kızlar merhaba ben işe başlamak istiyorum ama üç yasında oğlum var okula versem okula başlama süreci çok uzun sürer bende işe başlamış olursam olmaz. Kayınvalidem gelsin baksın kışı burda geçirsin diye düşünüyorum ama engelli Bi çocuğu var baya iri bu evlerde apt pek yapamıyor kalırlar mı nasıl olur alışınca her kış gelmek isterler mi kafam karıştı. Kayınvalidem iyi anlaşıyoruz ama aynı evin içinde durumlar farklı olur aramız açılır diye de korkuyorum. Sizce nasıl bi yol izlesem 

4 Cevaplar

0 oy
(6,540 puan) tarafından
Canim yani kadinin zaten engelli cocugu varmis. Zor olmaz mi sence de cocuk bakmak zaten yeterince zor. Duzenleri de bozulacak zaten apartmanlarda rahat edemiyolarmis. 

3 yas krese baslatmak icin uygun bi yas. Benim bebegim 34 aylik 1 hafta da alisti. Suan severek gidiyo. 

Ayrica kış gunu evde babaanne ile ne yapacak. Tum gun ekran izleyecek. Krese gider sosyallesir ,enerjisini atmis olur.
(861 puan) tarafından
Evet bu yönünü de düşünüyorum ama geç kaldım okuls kaydetmekte. Şimdi işe alırlarsa bir hafta sürem var bu kadar sürede alışır mı acaba. Çocuğu ona çok zararı yok hep oturur ama başka yerde çok rahat edemezse çok üzgün oluyor ağlıyor.
(6,540 puan) tarafından
Yani zaten okulda genelde 1 hafta anneyle gelmesini kabul ediyo cocugun. Daha sonra cogu cocuk tek basina kaliyo.
Tabi cocugunuzun yapisina da bagli. Ama geneli bu sekilde.
Ben calistigim icin 25 aylik baslattim 2 farkli kres bu sekilde uyguladi.
(861 puan) tarafından
Biraz bağlı bana ya bir haftada alınır mı bilemedm
-Reklam-
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Yanlış anlamayın engelli çocuğu varsa ben korkarım açıkçası bilmiyorum nasıl engelli olduğu da önemli. Ben 2 sene öyle yazın kaynanamgile götürdüm kışın bende kaldılar en son çok büyük kavga ettik gittiler (gorumcekle ettik hala konusmuyoruz) ama bir bakıma da rahat oluyor. Okul için de en az 1 hafta-10 gün alıştırma süreci olması lazım 
(861 puan) tarafından
Sürekli oturuyor ama oturdugu yerde çok kayıyor rahat edemiyor kendi evi ona göre döşenmiş olunca daha rahat mesela ben halıyı falan da değiştirmem lazım. Bende birbirimizi kırarız diye çekiniyorum
(1,361 puan) tarafından
Nasıl yani? Ya yanlış anlamayın gerçekten belki olmayabilir ama ben farklı anlamda korkarım kız mı erkek mi bilmiyorum çocuğu ama
(861 puan) tarafından
Yani oturması tam değil yaslanıyor Bi yere oyle oturuyor ama halı iyi olmazsa kayıp duruyor. Öyle zararı yok zihinsel olarak anlıyor her seyi bedensel engeli çok
(1,361 puan) tarafından
Anladım. Hayırlısı olsun hakkinizda
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Canım sen okula ver çocugunu kimsenin duzenini bozma. 1 haftaya da alışır inşallah 
(861 puan) tarafından
İnşallah alışır ya yarın Bi araştıracam
0 oy
(23,172 puan) tarafından
Son cümlen çok doğru çok seviyoruz aşık olup evleniyoruz aynı evin içine girince eşle bile anlaşamadığımız bir sürü mevzu kavga oluyor kesinlikle bozulur aranız iyi iken kötü olmayin bence okul daha mantıklı geldi bana 
(861 puan) tarafından
Aynen zaten ikimiz de alınganız

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 279 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hediye&HM (6,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,141 göst.
0 oy
7 cevap 503 göst.
16 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ayşe sinan (887 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,468,052 soru

24,053,096 cevap

329,783 kullanıcı

...