0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (1,515 puan) tarafından
Tadı nasıl arkadaşlar tariflerde gördüm de .. farklı değişik bı çorba arıyorum sıkıldım mercimekten ezogelinden yayladan :) bunu bı denim dedim yapanlar nasıl acaba fikir verir misiniz. Ve nasıl yapiyorsunuz ek olarak kattifiniz bı şey var mi

4 Cevaplar

0 oy
(1,103 puan) tarafından
Çok güzel kesinlikle yalancı işkembe gibi oluyo tadı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her zaman yaparım sarımsaklı olur benim bütün corbalarim
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Kayinbaba geldiğinde ona yapmıştım kemik suyu mu kattın demişti gerçekten çok seviyorum ama sıklıkla hasta olduğumuz zaman yaparım 

2 kaşık unu kaseye koyuyorum suyla açıyorum ki suya ekledigimde topak topak olmasın 

Göz kararı ne kadar çorba yapacaksam o kadar suyu tencereme koyuyorum köşedeki unlu karışımını da ekliyorum 2 veya 3 diş sarımsağı eziyorum onu da ekliyorum Tuz ve pulbiber isteğe bağlı katıyorum iki üç damla siviyag koyuyorum bitti kaynadiginda zaten kıvamı da güzelleşiyor 

Bunu suyu direk tencereye koymadan tereyağı çok az Salça ve pulbiberi kavurup üzerine suyu koyanlar da var 
0 oy
(6,566 puan) tarafından
Çok güzel oluyor ben tavuk suyu çorbasının yoğurt terbiyesine de bol sarımsak koyarım çocuklara besleyici oluyor

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 755 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
17 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde gulistaN_18 (2,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 746 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eliifnur.0_ (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,878 soru

24,050,546 cevap

329,650 kullanıcı

...