0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Arkadaslar benim ekim ayinin 15 de son gunum cunku patronum hanimefendi isime son verdi sadece bazen lazim olunca calisabilecegimi söyleidi,2 yildir calisiyorum.önce söz verip sözunde durmayan bir kadin.neuse bende tamam dedim yani 15 ekim son gunum. Yarinda toplantimiz var,ucretli ,en son dedim gelmesem olurmu, nasil istersen dedi. Bugun is arkadasöarim illa gel diyolar yani beni bi kac seven arkadaslarim ,ama bilmiylrum yani gitsemmi gitmesemmi karar veremiyorum,bu kadin zaten 2 kisiyi almis ise onlarda gelecek yani bilmiylrum, nasil bir yol izlim, en mantiklisi nedir siz olsaniz ne yapardiniz?sizin tavsiyelerinize guveniyorum

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben olsam gitmem..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Durumum varsa giderim ücretli dedin sanırım 
0 oy
(24,252 puan) tarafından
Gitmezdim.  Zaten işten atmış. Oraya artık ne hayrın dokunacak. Gidip de ne yapacaksın. Boşver 
0 oy
(982 puan) tarafından
Toplantı dediğinizi ne olduğuna bağlı. Eğer sadece işle alakalıysa ücretli olması çok saçma. O yüzden seminer veya eğitim gibi algıladım. Kendime bişey katabileceğim bir konuysa muhakkak imkanım el veriyorsa katılırım. Ama yok öyle değil eğlence tarzı bişeyse sanırım gitmezdim.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 2,052 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 492 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 561 göst.

Kategoriler