0 oy
553 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,565 puan) tarafından
Ruhumu çektiler yaşam sevincimi çaldılar her gün zombi gibi uyanıyorum kafam o kadar dolu ki ne eş ne cocuk umurumda değil buradan gitme gibi bir şansım yok çünkü eşim olacak sa.lak buraya ev yaptırdı olan varyok buraya verdi diceksiniz neden 

Herseye karışıyorlar 

Evimin özeli yok kaynanam evimi dinliyor 

Çocuğumu zıvanadan çıkardılar annesini babasını dinlemeyen küfür edip geziyor ortada 

Mutlu değilim içlerinde 

Ailem bunlar yüzünden evime gelmek istemiyor haklilarda bende eşimin ailesinin gelmesini istemiyorum çünkü başladılar mi saat yok zaman yok zırt pırt eve daliolar 

Evde sürekli tartışma var eşimle o bana ben ona artık saygıda kalmadı sevgide sadece çocuk için yaşamaya çalışan iki yetişkin birey

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Mesafe koyacaksiniz gelip gidecegi zamani günü saati bilmeliler benim ilk kizim olduğunda kaynanam sürekli in asagiya der dururdu baktim yok dedim bu boyle gitmez sonra sabahlari uyumasakda biz uyuyoruz rahatsız etmeyin moduna girdim ben inmedikce çağırmayı kesti kendiside gelmez öyle rahatsiz etmemek amaçlı kurtuldum canim isteyince inerim istemeyince inmem kizimda iniyo benim kurallarıma göre bikez sürpriz veriyolar bi saatte tv izliyo geri geliyo 
(2,565 puan) tarafından
Bak maşallah senin kızın senin sözünü dinliyor eşimin bir ablası var erkek çocuğu sapığı oğlumun beynini öyle bir yıkadı ki çocuk beni değil onu annesi biliyor zaten oğlumu zivanadan çıkaran o oldu eşim de bisey demiyor delirdigimle kalıyorum oğlum eve gel hadi s..ktir git dio bana onların yanında bıktım valla artık saç baş yolluyorum.
tarafından
Kendi saçını basini degil bikez görümceni yol dicemde kocanda bes kuruş etmiyosa sen suçlu olursun benim kaynanam beni dinledi dinledi dinlemedi bidaha yüzünu bile göremez ilk zamanlar benle cok direndi iste bu bizim demeye basladi kizim icin bende kiskaniyodum bikez b.ok senin demistim cocuklarim kirmizi çizgim oğlunu bosarim yine sizin olamaz demistim Ezilmedim yani sesin  cikmadikca tepene biniyolar esimde duydu bu mevzuyu anne karimi dinle yok zararlı cikarsin dedi çünkü kendi adimi istiyorum bile demisti zamaninda kocamda ben dogurmuyom eziyeti ceken annesi demişti oglu benden yana oldukca beni ezmeye calistida benim ezilmek yapimda yok kaynanaysa kaynana yani benim cocugumu sahiplenemez önce bana sonra hepsine düşer kocamda dahil bikez şey dedim bigun seni birakirsam evinde barkinda senin olsun ama kizlarimi asla vermem canimi veririm onlari vermem demistim net bilir yani anneligi sorgulanacak en son insanim
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Vallahi ne kadar mantıklı olucqk bilmiyorum ama aynısını kuzenim yasadi hocaya gidip hepsinin ağzını bağlanmış 
(2,565 puan) tarafından
Valla bende en sonunda öyle yapcam gibi eşimin özellikle bacilarıyla anasının kuklasi olmuş oğlumda öyle 4 yaşındaki minicik çocuk bana s..ktir git lan evine gelmiyorum ben halalarimlayim dio bıyık altından gülüolar
(23 puan) tarafından
Bir abla vardı oo yapmıştı bunu kuzenime parayla yapmıştı ama gerçekten yapmıştı yani herkes etrafında geziyordu kuzenimin. Yat kalk kuzenim bilirdi
tarafından
Kuzeninin Yatacak yeri yok kadinada kötü örnek olma
(12,081 puan) tarafından
Kuzenin bu dünyada mutlu ama öbür dünyada en büyük azabı yaşayacak yatacak yeri yok farkında mı bari
(23 puan) tarafından
Ay kafayı yediniz büyü yaptı mı dedim dua lar ile de bu iş halloluyor azcık açında kuran kerim okuyun
(12,081 puan) tarafından
“ Bi abla yapmıştı parayla yapmıştı “ dualar Kuran Kerim okumak parayla mı canım benim
tarafından
Hepsinin agzini baglamak büyüdür kendi dualar okudu yaptı desen anlardik hocalar bu islere bakmiyo malesef
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım herşeyi bırakıp giderim tehditlerler etsem kocan yemez gibi
(2,565 puan) tarafından
Çok düşündüm gitmeyi bitirmeyi ama ne ailemden o cesareti bulabildim ne de bendeki bu çocukla kimse evine kabul etmez o kadar saygısız şımarık ki öyle alıştırdılar düşün eline para ver ortadan yırtar bune diye ne bilim herkesin içinde vurur elindekini atar küfür eder sürekli başka çocuklara zarar verir bu arada benim değil zaten bu hale gelmem bu çocuk yüzünden oldu eşimin ailesi yaptı hepsi
(503 puan) tarafından
Resti çek sende eşine. Çeker giderim de. Teyzem aynı evde kalıyordu kaynana ve eltiyle kocasına resti çekti giderim falan diye kaynanası hemen atladı kızını vermem yüzünü göremezsin diye, teyzemde madem sizin kızınız sen eşşşek gibi bakmak zorundasın ne diye kızı kendimle götürcem zaten götürmem alıp bakın ben almam demiş tabi bunlar tutuştu baktılar tehditle de durmuyor çok şükür şimdi evi var iki kızı ve kocasıyla mutlu
0 oy
tarafından
Senin eşinde iş yok. Sana yapılanları geçtim, bu nasıl bir baba ki çocuğunun bu halde oldugunu görüp, ağzını açıp iki laf söyleyemiyor anasına danasina. Yerinde olsam kapımı kimseye açmam, çocugumunda gitmesine izin vermem. 
(2,565 puan) tarafından
Valla kuzu aynısını düşünüyorm ama artık adım deliye çıktı desem yeridir
0 oy
(829 puan) tarafından
Aynı benim durumu anlatmışsın çocuğuna alıp gitti bosanicaz 
(2,565 puan) tarafından
Valla böyle giderse bende bosanicam artık dayanamıyorum
0 oy
tarafından
Ailesi apartmanında yaşadığımı hayal etmek Bile istemiyorum her yerde akraba akraba of bunaltıcı Allahım yardımcın olsun eşine de akıl versin
(2,565 puan) tarafından
Amin ymn ederim amin
0 oy
(705 puan) tarafından
Canım bizde eşimin ailesinin üstüne ev yaptırdık mecburuyitten yani ev aılcak parayı biriktiremezdik  daha uyguna ev yaptordık daha önce altlarında oturdum inan hepsi eşinde bitiyo evine karıştırmaz eşim görümcem daha önce bana kötü davrndığı için ona söyledim aradı kendisini bir daha ne siz bize nede biz size gelmeyiz diye kaynanamda kötü biri değil ama öyle vıcık vıcık değilim eşim tarafıyla kimseyi karıştırmaz herşeyini ben seçtim evin iğnesinden ipliğine şükürler olsun rabbime herkesin kapısı ayrı fazla gitmem yanlarına gitmediğim içinde pek gelmezler bişi olursa kaynanam çağırır yaparım işini o kadar  Rabbim huzur versin evinize bol bol dua et canım 
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Bu durum sendend kaynaklı sen ne kadar taviz verirsen onkadar yapabilirler 
0 oy
tarafından
Babamın hak verdiğim çok lafı olmuştur ama en çok hak verdiğim sözü "kız veya erkek tarafı, 2 aile de evlenen gençlerden uzak olacaklar" kendisi ve annem aileleri olmasına rağmen yetim büyüdüler, ne zaman ki aileler kısa süre de olsa dahil oldular tüm huzur bozuldu. Hemen toparlamak için ayrı memlekete taşındılar. Biz de orada doğduk.
(2,565 puan) tarafından
Eşimin gitmek istemiyor ki bu ekonomide nereye gidelim bilmiyorum çıkmaza girdik desem yeridir
tarafından
Eşinizin ahlakı peygamber ahlakı olsun diye her gün 1 defa (1.5 sayfa) cuma suresi okumaya başlayın, Hizbul bahr da. Ancak bu 2si adet ve lohusalık halinde okunamaz. O vakit günde 1000 kere "Yâ Samedü, min ğayri şebîhin felâ şey'e kemislihî, Yâ Samed." Okuyun. 999 veya 1001 olmamalı.
Emin olun daha 1 hafta olmadan çok güzel değişimlere şahit olacaksınız.
(2,565 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm çok saolun
0 oy
(2,282 puan) tarafından
Ne yasattirlarsa sana 100 katını yaşasınlar insallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 405 göst.
0 oy
16 cevap 851 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,449 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 299 göst.
27 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (1,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 430 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,109 soru

24,134,590 cevap

334,224 kullanıcı

...