0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar ben evde yapilcak biseyler yapıp satmak istiyorum kira paramı falan çıkartmak için sizce ne yapabilirim satmak için bana akıl verir misiniz lif düşündüm ama satılmaz diye korkuyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(264 puan) tarafından
Keşke olsa inanki hiç bişi yapilip satılmıyor zaten yapacağın şeyin malzemeleri bir ton para tutuyor uygun versen zarar pahalı versen alan olmuyor çok uğraştım olmuyor rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 
tarafından
Haklısın canım Allah razı olsun bizim gibi bayanlara ev işleri tanınmalı bence hiç yok çağrı merkezi yapıyım diyorum oda çoğu lise mezunu kulaklığı bilgisayarı olması zorunlu dio hiçbiri yok olmuyor
(264 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım
tarafından
Sağol canım cümlemizin
-Reklam-
0 oy
(678 puan) tarafından
Biraz çevre yaparsanız özellikle çalışan kadınlar için evde bazı yemekleri yapıp satabilirsiniz. Börek, sarma, mantı gibi dondurucuya atılacak şeyler özellikle 
tarafından
Biseyler yapmayı deniycrm isalalh basaririm
0 oy
(220 puan) tarafından
Ev yemekleri bence,bir Instagram sayfasi. Sarma, içli kofte,tursu,pasta,pogaca,kek tarzi. Benim bulunduğum ilde bu tarz seyler yapıp satan insanlar var mesela calisanlar icin büyük avantaj mesela misafirim gelecek hemen istiyorum abladan ertesi gün direk al sofraya koy. Kurtarıcı yani. 
tarafından
Satılmaz korkusu var canım malzemeler pahalı birde almak için zor biraz
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Etrafina sor canim belki is yapan biyer vardir ben 4sene biyerde oturdum okadr cok gezdim ki is bulym diye bulamadm tasindim ordan ondan snra pgrendim ki hemen arka sokagnda varms is smfi onu yaliyorm mesela nasip de varsa oluyo da lif flan para kazsndrmaz iplere ve zamana harcadgna yazik olur kein alcam yap diyen olmaynca
tarafından
Haklısın İstanbul da varmı acaba iş veren bilginiz varmı
(1,644 puan) tarafından
Ohoo cok var intgramin varsa is veren sayfalar falan var verenleri etiketliyo paylasm yapiyo
tarafından
İsimleri varmı sayfaların Instagram yok ama açarım bakmak icin
(1,644 puan) tarafından
Evdeisveilanlari  bu sayfanin adi her il ilce icin paylasim yapiyo
0 oy
(2,705 puan) tarafından
Öyle uğraşıp elini gözünü yorcana evde priz yapmak filan oluyo fabrikalarda öle iş alabilirsin hep paranı hemen alırsın hemde  gözlerin çok yormamis olursun
tarafından
Çok haklısın araştırıyorum canım tesbih dizme yaptım aşırı ucuz gecelerce uyumadım ama yinede hiç kazandirmadi hemde çok ugrastirici
(2,705 puan) tarafından
Ben uzun yıllar tekstilde calisdim meselaip temizleme yetişmeyen malları veriyorlardı hemde işçi bin günlüğünde daha yükseldi bi nebze olsa yarana merhem edersin diye söylüyorum
tarafından
İşallah tekstillere sorucam canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 439 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,872 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (833 puan) tarafından soruldu