0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İlk oğlumu 2021 de kucağıma aldım normal doğumla. Çok sancı çekmedim akşam 7 de hastaneye gittim 23.15 de oğlum doğdu. Ebeler güzel ilerliyor diyip hizlansin diye suni sancı vermişlerdi. Sonradan damaryolundan siringaula bir sıvı daha verdiler doğum hizlansin diye. Gözlerim karardı hatta kör oldum diye ağlamıştım. Velhasıl hepsi geçti çok şükür oğlum Kasım ayında 3 yaşına girecek. 6 aylik hamileyim şimdi kızım olacak Allah'ın izniyle hep korkutuyorlar kızların sancısı daha kötü oluyor geç doğuyor çok sancılı geçiyor. Bu ikinci çocuk yatak sancısı olur, yani doğumdan sonrada sancıların olacak falan diye ister istemez korkuyorum:(( (içimi dökmek istedim) 

13 Cevaplar

0 oy
(2,070 puan) tarafından
Boş insan çok boş konusmayi severler hiç belli olmaz her doğum farklıdır. 
-Reklam-
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Allah Bir avazda kurtarsın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah korkma canım benim kolay geçer umarım.
tarafından
Amin inşallah:)
0 oy
(855 puan) tarafından
Hiç kulak asmayın etraftaki sözlere. Herkes bir değil. Belki ilkinden bile kolay bir doğumunuz olacak. Şu felaket telllaları bir türlü susmuyor. Allah'ın izniyle afiyetle kolayca yavrunuzu kucağınıza alın inşaAllah :)
tarafından
Amin inşallah canım :)
0 oy
tarafından
Hiçte korkma canım Allahin izniyle hepsi de geçecek iyi düşün ki iyi olsun her şey Rabbım sağlıkla tek avazda kurtarsın 
tarafından
Amin inşallah :)
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Bitmedi milletin şöyle kötü kötü konuşmaları aayy :) 

Kız bebek doğurdum,ne bileyim çok çok kolaydı diyemem ama oldu bitti yani ağrısı sancısı hepsi bir yani kızı oğlanı var mı bu işin doğum doğumdur hepsi zor hepsi kolay. 

Hem canım benim bak şöyle düşün gerek doğum anında gerek doğumdan sonra velev ki ağrın oldu. Sen doğum yapmışsın Allah onun sabrını vermez mi. Verir. Rahat ol, Allah'a güven ❤️
tarafından
Sağol canım :)
0 oy
(3,311 puan) tarafından
Benim de bir sürü korkularım var endişelerim var kızım 6 yaşından gün alıyor haftaya 1.sınıfa başlıyacak şimdi ikinciye gebeyim 30 haftalık 2 ay sonra doğumum var nasıl başa çıkarım iki çocukla bilmiyorum hem okul hem yeni doğan çocuk VS derken nasıl yapıcam hiç bilmiyorum doğum korkusu bir yandan iki çocukla nasıl baş ederim derdi bir yandan bilmiyorum Allah hepimizin kolaylığını versin inşallah 
tarafından
Aminn inşallah canım
0 oy
(7,559 puan) tarafından
Kızımjn sancısı yoktu adet sancısı gibi çok hafifti. İki oğlumun doğumu çokkk zor geçti

İlk oğlum 27 saat ölüm gibi sancı çektirdi
0 oy
tarafından
Sizmi benmi allah gercrkten su korkuyu alsin icimizden yaklasik 20 gun var ne zaman gelecekleride brlli degil benimkilerin erken dogum riski var ilk gebelik ikiz sezaryrnden aşiri korkuyotum allah nasib ederse normal istiyorum ama ilk dogum iste basima ne grlcrk habersizjm bazen aglamak falan geliyor icimden allah yardimcimiz olsun 
tarafından
Aminn canım amin
0 oy
(22,417 puan) tarafından
Valla ne kadar saçmalamışlar. Hadi diyelim öyle . Neden hamile bir kadın korkutulur onu hiç anlamadım. Sana kendi doğumumdan örnek vereyim.  İlk çocuğum erkekti. 12.5 saat sürdü. Dikişler vardı. 20 günde zor iyileştim yürüdüm. . 2. Çocuğum kız. 6.5 saat sürdü. Ve 0 dikiş ve dogumhaneden yürüyerek ayrilabilecek kadar iyiydim. 6.5 saatin de son iki saati zordu. İlk dogumuma göre çok kolaydı. Ben de genelde hep 2. Doğum daha kolay olur diye duymuştum cevremden. Hakikaten benim de öyle oldu. İkisinde de suni sancıyla doğurdum bu arada. 
tarafından
Ay maşallah canım rabbim yardımcımiz olsun
(22,417 puan) tarafından
Kötü olmayacak yani rahat ol.
0 oy
tarafından
Canim niye inaniyorsun ki ..ben dun kizimi kucagima aldim..ilk hamileligimdi..bu kadar kolaymiymis dogum yapmqk dedim..saat 3de hastaneye gittim 6da dogum yaptim..hic korkutma kendini..hamileligim boyunca dogumdan asla korkmadim
tarafından
Maşallah :) rabbim hepimize kolay doğum nasip etisn. Allah yavrunuzu bağışlasın ❤️
0 oy
tarafından

Sancinin kizla erkekle ne alakası varmış ilk defa duydum.  Böyle konuşan insanlara meydan dayağı atmak lazım :D

2. Dogum daha kolay olur canını sıkma yollar acilmistir:)

tarafından
İnşallah :)
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Bunu da ilk kez duydum. Millet korku pompalamaktan başka bir işe yaramıyor. Hepsine kulağınızı tıkayın. Ben 36.haftamdayım, ilk gebeliğim ve kızımız olacak Allahın izniyle. Kendime sürekli olumlu telkinler vermeye çalışıyorum ki her şey yolunda olsun inşallah. 
tarafından
Amin inşallah. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin sağlıkla kucağımiza nasip etsin ❤️
0 oy
(839 puan) tarafından
Gercekten sacmalamislar

2 tane kız doğurdum çok şükür hemen ayağa kalktım öyle öldüm kaldım demedim yani. Kim söylemişse abartmış cidden. Şimdi 5 aylık hamileyim cinsiyeti bilmiyorum ama nasip olursa yine normal doğum olsun isterim. Allah kolay doğum nasip etsin inşallah 
tarafından
Aminn insallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 300 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
10 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,832 soru

23,977,125 cevap

326,338 kullanıcı

...