✨️Hamileyim. ✨️ Kaç ay önce buraya bir gebelik testi atmıştım, çocukluk arkadaşımındı, hatırlar mısınız bilmem. O gün tek başına kalmaktan korktuğu için rastgele ikimiz de test yaptık, karıştırdık veeeeee ikisi de çıktı. Biri aşikar görünüyordu, diğeri çok çok silikti. Şimdi arkadaşım 7 aylık hamile, ben 5 ayımı doldurdum. Büyük ihtimalle o yüzden onunki aşikar çıktı da benimki aşırı silikti. Sonuna kadar kimseye söylememeyi düşünüyordum, geçen görümcem fark etmiş. Sordu, saklamadım. Sonra eşimin anne babasına da müjdeyi verdik. Hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle bir kızım olacak inşallah. Çok istiyordum ya ikizlerim olsun ya da art arda olsun da birlikte büyüsünler diye çünkü ben de ablamla böyle büyüdüm, en iyi arkadaşımdır kendisi ve onu kimseye değişmem. İnsan en iyi arkadaşıyla aynı evde büyüyünce kimseye ihtiyaç duymadığı bambaşka bir özgüvene sahip oluyor. Şimdi oğlumla kızım aralarında 1 yaş olacak şekilde büyüyecekler. Çok mutluyum Allahım binlerce kez hamdolsun. Evet, zor mu? Zor. Ama değeceğini de biliyorum. Allah dağına göre kar verir neticede. Tavsiye vermek isteyenler olursa can kulağıyla dinlerim. Ama lütfen olumsuz şeyler söylemeyin yok huniyle gezmeye hazır ol vs gibi... Çünkü ben gerçekten bu durumdan aşırı memnunum. Oğlum şu an 8 aylık, aralığın 19unda 1 yaşına girecek. Kızım da aralıkta o civarlarda doğacak. Yay burcu oğlum, inşallah da ya yay ya da oğlak burcu kızım olacak. Elhamdülillah.
Ne mutlu size Allah isteyen herkese versin sagsalim kucağınıza alın inşallah hayırlı olsun
Alaskam, canım, güzel Türkçesine hayran olduğum ) Ne güzel haber, Allah sağlıkla doğurup büyütmek de nasip etsin küçük kayısı çekirdeğini
Tavsiyem yok, ne haddime tavsiye vermek, sen bu inançla dirayetle evel Allah 7 bebe büyütürsün Ne zaman darlanırsan dualarımdasın. Tadını çıkar
Sağlıkla gelsin inşallah prenses
Sağlıkla doğur canım sevindim senin adına
Umarim kafayi yemeden bu sureci yonetip alninin akiyla cilabilirsin bu isten hayirli olsun
Kız maşallah Süphan Allah hayirlisyla al kucağına da o kdr saklamayı nasıl becerdin helal vala...bnim çocuklarım da aynı seninki gibi aralarında tam 1 yaş var ve ikisi beraber büyüdü şuan biri 4 biri 5 yaşında ..İnan arkadaşa gerek duymuyorlar çok iyi anlaşıyorlar..Merak etme o kdr zor değil ...Rabbim yar ve yardımcn olsun
Oğlum yay burcu maşallah diyim çok akıllı
1,486,706 soru
24,304,837 cevap
344,325 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın