0 oy
776 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Selamın aleyküm kızlar beni çoğunuz biliosunuz iki çocukla yanlız yaşıyorum kirada zorluklar çekiyorum daha once bı post açmıştım sağolsun iki kişi yardım etmek istedi evime alisveris yaptılar Allah razı olsun onlardan canım idilim tanırsınız çoğunuz sabun göndermek istedi eşi migrosta calisiomus ve bugün gondericegini söylemişti kapı çaldı bende o sandım açtım eşyaları içeri aldım alışveriş yapılmıştı temizlik malzemeleri de olunca içinde bende ondan gelmiş sandım çocuklar çok sevindi hemen poşeti açıp abur cubur yediler oğlum rahatsız sürekli hasta onla ilgilendim sonra telefonu teşekkür etmek için elime aldım daha önce alışveriş yapan biri sagolsun zor anımda el uzatmisti ama meğerse bu sipariş onunmus benim adrese göndermiş yanlışlıkla bende kusura bakma bilmiodum kurye gelsin hepsini geri vereyim ama aburcuburlardan yediler çocuklar dedim merdiven silme paramı alınca aburcuburlarin parasını veririm dedim kurye geldi hepsini verdim çok kötü hissediyorum benim ne suçum varki oyle şeyler yazmıştı eşime soyliycem sizi işin peşini bırakmiycam siz göreceksiniz falan çok kötü oldum ağladım şuan hala başım ağrıyor Allah için suç bendemi 

(İdili yazmamın sebebi bı kaç kişi o kişiyi İdil sandı o yüzden o değil yanlış anlaşılma olmasın )

13 Cevaplar

+1 oy
(678 puan) tarafından
İyi de kendisi yanlışlık yapmış resmen terbiyesizlik. Başımın gözümün sadakasi olsun en azından yedikleri demek çok mu zor
tarafından
Çok kötü oldum kimsenin hakkı kalsın istemem verdim eşyaları kuryeye geri bikac aburcubur yedi çocuklar çok kötü hissettim kızım ağladı adama verme yiyeceklerimizi diye
(678 puan) tarafından
Allah sorsun yani hayır ne diye şikayet edecek üstünde sizin adresiniz yazan şeyi
tarafından
Çok kötü hissettim sanki hırsızlık yapmışım gibi muamele yaptı bana çok zoruma gitti
-Reklam-
+1 oy
(11,373 puan) tarafından
Terbiyesizlik etmiş calmamissin ya neyi nereye şikayet ediyo asıl ben seni şikayet edecem bana hakaret iftiradan deseydin 
tarafından
O kadar kötü hissettim ki kelimelere dokemiyorum kurye gelince ona poşetleri verince kızım ağladı yiyeceklerimizi adama verme diye çok ağladım çok kötü oldum
0 oy
(2,529 puan) tarafından

Hem suçlu hem güçlü. 

Kendi suçu bunda sizin bir kabahatiniz yok ki.
Kızım ağladı dediğiniz yerde çok üzüldüm gerçekten de.
Bir daha Rabbim böyle insanları karşınıza çıkarmaz inş

Ben o yorumu gördüm idil sandım gerçekten de çok şaşırıp üzüldüm. Postlarda sevdiğim biri kendisi.
Daha içimden nasıl böyle iki yüzlü olabilir diye düşünüp üzüldüm.acaba yanlış anlama mı oldu diye de düşündüm 
Sonradan söylemeniz çok iyi oldu 
tarafından
Yok canım İdil asla oylr bı insan deil melek gibi bı kanadı eksik çok iyi çok seviyorum onu Allah ona daha çok versin isallah
(2,529 puan) tarafından
Amin canım.
Sen de canını sıkma hırsızlık yapmadım bid şey çalmadın
Asıl onun kendisini kötü hissetmesi lazım.
tarafından
Haklısın canım bide verdim kurye gelsin hemen veriyim dedim
tarafından
Vermem diyip vermezsem ne desem haklı derim ama tamam dediğim halde kötü sozlere maruz kaldım
0 oy
tarafından

Allah Allah tüh ya çok üzüldüm elimizden ne gelir acaba :(

tarafından
Yok canım senin suçun yok  herkes sen sandı açıklık getirdim bende çok kötü hissettim
0 oy
(2,716 puan) tarafından
İçini hiç daraltma neticede adresi onaylayıp o gönderiyor hani kuryeye vermişsin geri kalanı zaten yedikleride helal hoş olsun demek bu kadar mı zor yani daha önceden yardım etmişsin allah razı olsun ama peşini bırakmayacam ne demek sizin rızkınız mış gelmiş yani ne var bunda çok sinirlendim şuan hiç dert etmeyin bence mantıklı vicdanlı ve akıllı biriyse kendi yaptığı hatayı size çeviremez cahil kadın 
(2,716 puan) tarafından
Ayrıca bu insanlar bir kere yardım ettimi kendilerinde herşeyi söylemeye hak görüyor demkki yazık çok yazık samimiyetsiz yardım bu olsa gerek
tarafından
Gerçekten öyle çok şey kaldı içimde söyleyemedim dar günümde destek olduğu için o yüzden içime attım ama çok kötü oldum
(2,716 puan) tarafından
Canım maddi durumum iyi olsa yemin ederim bişiler göndermek isterim ama benimde durumum yok her ay eksiye giriyoruz geçim çok zor ama seni favorilere ekleyeceğim eğer çevremde birine yardım etmek isteyen olursa yönlendirme yaparım inşallah Allah tez vakitte güzel kapılar açar sana evlatlarınla dimdik ayakta durursun
tarafından
Allah razı olsun güzel dusuncenden kalbinden öpüyorum
0 oy
tarafından
Senim suçun yokki canım kendileri yanlış yollamış sıkma canını 
tarafından
Bide geri gönderdiğim halde bu laflara maruz kaldım
tarafından
Vicdansızlar ya canım eşinle ayrı misin
tarafından
Evet canım
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Ay daha önce yardım ettıgıne göre durumunu bılıyor kaldı kı yanlışlık yapan da o neyın peşini bırakmayacakmış çirkef ya yaptıgı iyilik nerde kaldı lanet karı bırde ödeyin demıssın daha ne carlıyor
0 oy
tarafından
Iyi de kendi hatası yani çocuklar yemiş yaa vicdan merhamet yok mu hiç keşke deseydi başımızın gözümüzün sadakası olsun o çocukları sevindirmek nasil bir sevap haberi yok herhalde Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten çok acayip 
tarafından
Çok kötü oldum eşime soylerim işin peşini bırakmam falan yazınca çok kötü hissettim ben yanlız kadınım esinize benimi dovdurceksiniz dedim bide tamam diyip herşeyi kuryeyle göndermeyi kabul ettiğim halde bu laflara maruz kaldım zoruma giden o
0 oy
(9,263 puan) tarafından
Yahu sanki sen gidip dolabından mı aldın kapısındanmı yanlışlık yapan kendisi birde hadsizlik mi ediyor 
tarafından
Çok kötü oldum :(
0 oy
tarafından

İyi insanlar hiç mi kalmadı yaa . Çok üzüldüm çocuklara :'(

tarafından
Bende çok gururum kırıldı:(
tarafından
Üzülme senin sucun değil.  Herkes yasattigini yaşar.  Etme bulma dünyası bu dünya
0 oy
(6,422 puan) tarafından
Daha önce sana yardım eden biriyse nasıl bu şekilde konuşuyor eşine söylese ne olacak ne yapacak sana ne kadar ayıp daha önce yaptığı iyilikleride mahvetmiş ne olacak sanki çocuklar dünyalarımı yedi olmuş bir yanlışlık
tarafından
Evet bikere alışveriş göndermişti eve sağolsun ama çok kötü hissettirdi yazdiklari
0 oy
(22,890 puan) tarafından
Ne yazdı kim yazdı üzüldüm Allah yardımcın olsun
tarafından
:( kafam karışık oğlum hasta zaten çocuk üç ay içinde eridi bitti çok zayıfladı niye bilmiyorum çok kiloluydu
(12,029 puan) tarafından
Neyi var canım geçmiş olsun
tarafından
Sağol canim İnanki bilmiyorum sürekli ayda en az on gün hasta birden zayıfladı doktor bişey söylemiyor goturuom serum iğne yada ilaç yazıp yolluyor bide tuvaleti normal den kat kat fazla kokmaya başladı neden olur bende bilmiyorum  bazen merdiven sikmek için erken sattr kaldırıp yaanimda goturuom ya gunesmi carpio usutuomu ne oluyor bilmiyorum valla
(12,029 puan) tarafından
Ah kuzum ya :(  bağışıklığı düşüktür belki kuzum Allah şifa versin yavruma
tarafından
Allah razı olsun çocuk doktoruna randevu alıp baktiricam isallah iyi olur vitamin şurubu alcam biraz kendine gelsin kucağıma aliom kemikleri elime geliyor çok kilolu bı çocuktu eskiden
0 oy
(204 puan) tarafından
Post sahibi bana ulaş ya da seni itham eden kişi ulaşsın ben ödeyeceğim çocukların yediklerini.
tarafından
Allah razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 383 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Realisthanim (3,163 puan) tarafından soruldu
+4 oy
42 cevap 1,056 göst.
29 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,108 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 215 göst.

Kategoriler

1,465,608 soru

24,019,033 cevap

328,142 kullanıcı

...