0 oy
187 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Biraz dertliyim isteyen okusun yorum yaparsanız sevinirim. Kızlar biraz kredi kartı borcum var eşimin haberi yok kartı kullandığımı bilmiyor. Neyse işte bu ay ödeyemedim ablama sordum sende 2 bin varmi borç dedim sadece 600 TL var dedi tamam dedim ama onda var biliyorum. Vermek zorunda değil ama çok zor durumdayım bütün arkadaşlarıma sordum yokmuş. Annemle konuştuk bugün demiş bende var ama vermedim kart kullanmasın demiş ben kendime değil bebeğime kıyafet falan almıştım. Mesaj attım paran varmış gelinlik falanda diktiriyorsun paran varmış vermemişsin ayıp dedim. Kıyamet koptu anneme saydirmis baya beni arıyor küfür ediyor kocanın ağzına si.çarım senin ağzına si.çarım falan bana bin TL ye abiye almıştı sana onu almışım dedi bende ona 10 yıldır aldığım maaşın yarısını verdim diyoki 200 TL veriyordun bağırdı kapattı. Bu arada parası vardı eşi kanserden vefat ettiği için 350 bin falan para kaldı ona daha bir yıl olmadan evleniyor adamda hapiste her hafta ona para yolluyor çocuklarımı yurda vericem dedikodumu yapma Allah belanızı versin dedi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım sen her zamanki gibi iyi niyetinden kaybetmişsin Allah kimseye muhtaç etmesin bende bugün kötü bişey yaşadım son postumda var bakmak istersen bence arana mesafe koy böyle ablalık olmaz zor günde insan belli olur
tarafından
Bakarım şimdi canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla abla da olsa kardes de olsa guvenmeyeceksin bu devirde ilk buldugu firsatta icinde biriktirdigi ofkesini kusmus senin yerinde olsam esime soylerdim ben sonucta cocuguna almişsin car cur etmemissin parayı baskalarina guvenme hicbir zaman annen de olsa babanda olsa her zaman senin durumuna yardimcı olmayabiliyorlar
tarafından
Çok haklısın canım soylicem eşime gelince
tarafından
Ve bence kardesine birdah oyle seyleride yansitma ne olursa olsun esin destek olur sana bir sekilde ama o sana destek olacakken kardesin agzina geleni saymıs demekki firsat beklemis
tarafından
Evet canım öyle şok oldum resmen neler dedi iyice kafayı yemis
0 oy
(2,644 puan) tarafından
Zamanında çok iyilik yapmışsın benim gibi... Sanki değer mi biliyorlar. Tam 4 senedir yolladığım paranın haddi hesabı yok kardeşime. Sevgilisinin ablasına borcu varmış küçücük bebegin kumbarasina kadar kırdım, eşimden gizli kredi cektim, hesabimdaki nakite kadar verdim, 2 kere dershaneye yazdırdım ( yıllık 25 bin ) laptop alirken para verdim. Evine koltuk aldım ve bunları satıp parasını yedi. Ben o kadar zor durumda ne paralar yolladım. Sevgilisine gidip zen pırlanta almış :D daha neler var da neyse. En son bedelli askerlik için 10 bin kredi çekip verdim. Heee geçen ay kumar oynamis yolladığım son 400 ile. 2 gün sonra yine telefon etti açmadım artık . Küsmüs askere giderken de 2 bin attım :D daha da beni aramasın dedim. Para dışında 1 gün abla ne yapıyorsun demedi. Fazla iyilik nankörlük getirir... Arama sorma sen de .
tarafından
Evet canım sen çok daha fazla şeyler yapmışsın kardeşin çok nankör. İhtiyaç para dışında arayıp sormayani kardeşin olsa bile sileceksin beni arayıp para vermek zorunda mıyım diyor dedim yok verme benim bebeğim oldu bir çorap bile almadı herseyi ben aldım kız kardeşim elbise aldi diye ona demiş benim kızlara bisey almadın bebeğe neler almışsın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 300 göst.
6 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 541 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 497 göst.
19 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 381 göst.