0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Merhaba kızlar diğer sorularım dan az çok konuya hakim olanınız vardır. Ben dün akşam eşime karşıma alıp ondan ayrılmak istediğimi söylemeye çalıştıkça beni bastırdı. Kendisi karısının özel ay günü nde alınana para vermezken dün saçını ektrip gri yapacağını söyledi. 

Bende artim tamamen bitti. Konuşmaya çalıştık beni dinlemedi. 

Bende uzunca mesaj attım ona karşı aşk kalmadığını insan olarak sevdiğimi artık bu evliliği istemediğimi beni bir çocukla eve tikip bir gün eve gelip bir gün gelmemeni istemiyorum ben çalışır çocuğuma bakarım ihtiyacım yok dedim. Anlayışla bitirelim bu evliliği ortada bir çocuk var dedim. İnşallah düzgün bir cevap verir. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mesajla evlilik bitirilmez.ki.
(23 puan) tarafından
Mesajla bitirilmez ama en azından okurken beni bastiramaz. Yan yanayken bastırıyor beni susturuyor laflar ağzımda kalıyor. En azından bilmesini istedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konu ayrılmaya geldiğinde erkeklerin çoğu cirkenlesiyor malasef, inşallah sizin eşiniz güzellikle bitirir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
(23 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısi olsun da evlisiniz sevgili değil. Mesajla olmaz o. 
(23 puan) tarafından
Yan yanayken susturuyor laflar ağzıma takıyorlar gak guk diyorum dinlemiyor böyle okumak zorunda kalır
0 oy
(35 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz ayrılırsınız çok zor öyle biriyle hayatı sürdürmek Rabbim herkese hayırlı huzurlu eş yuva nasip etsin
(23 puan) tarafından
Amin inşallah kardeşim Allaj razı olsun
(35 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah
0 oy
tarafından
Ailelere haber vermelisin, işin ciddiye bindiğini ancak öyle anlayabilir. Şimdiden geçmiş olsun
(23 puan) tarafından
Ağzın bal yesin. Yemin ederim öyle Allah razı olsun içimi anlattın resmen
tarafından
Hizbul bahr oku. Adetken okuma ama içinde ayetler var. Öyle büyük koruma ki ateşin içinden geçsen yanmaz, suyun içinden geçsen boğulmazsın.
(23 puan) tarafından
Kac kere okuyacağım

.
tarafından
Her gün aynı saatte 1 defa okusan yeter
(23 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum
0 oy
tarafından
Yani mesajla olacak iş değil bastırıyor derken direk söyleyebilirsin aslında umarım istediğin gibi olur her şey 
(23 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
tarafından
Cevap geldi mi
(23 puan) tarafından
Gelmedi. Bende aradım. Açmadı sonra o bana döndü. Eve gel konuşalım dedim. Sen kararını vermişsin konuşulacak bisey kalmadı dedi. Ablası aradı yarım saat sonra. Bende anlattım. Sizleri seviyorum artık benim için bitti. Bunu rezillik çıkarmadan halledelim dedim. Yüz yüze bakicaz ömür boyu dedim. Ne dileğimi bilemiyorum haklısın gel yanıma dedi. Param yok gelemem dedim. Gelsemde değişen bisey olmayacak bitti benim için dedim. Tamam kuzum hadi sen kapat ararım seni dedi kapattı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,230 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 375 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sayeee (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 527 göst.
0 oy
28 cevap 1,800 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gencbiranne (241 puan) tarafından soruldu