0 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,558 puan) tarafından
Hanımlar ben çok perişanım kendimden emin olmasam hamileyim dıyecem ama 2 aya bi yeniliyor aşırı bi bulantı haksızlık akıntı kaşıntı ben neyapacağım bi tavsiye verin ne olur 

7 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende de var 2 gün önce bulantı kusma şiddetli mide ağrısı ile gittim acile idrar da var ayrıca kana da geçmiş beter haldeyim halsizlik ağrılar bitirdi
(1,558 puan) tarafından
Hay ağzına sağlık canım midemde taş var sanki çok afedersin bide gaz ben 3 hamilelik çektim böyle iştahsızlık bulantı çekmedim canım herkeste farklı olurmuş kiminde ateş yaparmış bende ateş yok malesef sana ne verdi canım ilaç çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
(2,587 puan) tarafından
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun aynı taş bende de var doğum sancısı göbeğim de tam şiddetli bı sancı giriyor birkaç saniye ama canımı alıyor resmen antibiyotik tek kullanımlık suya karıştırılan bı toz ve ağrı kesici verdi içtiğim suyun da haddi hesabı yok ama bian önce sökülüp gitsin diye enfeksiyon
(1,558 puan) tarafından
Çok sık tekrar lar mı sende de
(2,587 puan) tarafından
Bayadir olmuyordum bi geldi tam geldi
(1,558 puan) tarafından
Tez zamanda gitsin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(151 puan) tarafından
Kızılcık suyu canım birebir. Bide iç çamaşırlarını ayrı yıka ve ayaklarını yaz kış sıcak tut
(1,558 puan) tarafından
Canım ya bu idrar yolu enfeksiyonu mide bulantısı yaparmı
(151 puan) tarafından
Yapar halsizlik vücut ağrısı da yapar benim bildigim. ama yine de Dr danış
(1,558 puan) tarafından
Ay bu kadınların bu dertten çektiği nedir anlamadım
0 oy
(3,344 puan) tarafından
Canım enfeksiyon kötü hastalıklara yol açar, böbreklere de zarar verir, böbrek enfeksiyonunda bulantı olur diye biliyorum.
(1,558 puan) tarafından
Nasıl yani canım kötü hastalıklar derken
(3,344 puan) tarafından
Enfeksiyon böbreklere de zarar verir ondan dedim,bende de vardı ilaç kullandım iyi oldu
(1,558 puan) tarafından
Anladım canım ihmal etmemek lazım
0 oy
tarafından
Test yaptinmi belki hamilesin 
(1,558 puan) tarafından
Canım iki aya bi oluyor yok değilim
tarafından
İyi o zman gecmis olsun
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Geçmiş olsun abla öncelikle dut kurusunu kaynat hergün 2 3 bardak iç enfeksiyona birebir söküp atıyor mide bulantısıda yapar enfeksiyon 
(1,558 puan) tarafından
Midem çok fena canım ya
(1,558 puan) tarafından
Midem çok fena canım ya bi düzeleydim
(1,974 puan) tarafından
İşte o midenede iyi gelecek enfeksiyon geçmedigi sürece mide bulantın geçmeyecek böbreklere inerse kötü olur güzel bir üroloji doktoruna gittin mi yeni evlendigim sene bende idrar yolları enfeksiyonu olmuştum geceleri idrar yollarım öyle bir yanıyordu ki oturup ağlıyordum hastaneye gidince ilaç yazıp yolluyordu sonra devlette bir doktor denk geldi iğne yazdı doktor bana 5 tane o igneleri vuruldum aradan 10 yıl geçmiştir ne enfeksiyon ne başka bişey çok şükür sende dediğim gibi güzel bir üroloğ bulup ona git ilaç fayda etmiyor tekrarlıyor enfeksiyonum de gerekirse iğne işte bakalım
(1,558 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kızılcık kullan canım. 
(1,558 puan) tarafından
İnşallah bi deneyeyim
(1,558 puan) tarafından
İnşallah bi deneyeyim canım
0 oy
tarafından
kronik sistit olmussunuz siz bende de vardi senelerce cektim artik kanamali cis geliyordu antibiyotik icerdim.dr verirdi ama hic bi ise yaramazdi bi eczaci dedi ki solgarin probiyotigi var bi dene bence ise yarar bende yaradi dedi ve gercekten de ise yaradi o ilac bindaha asla olmadim hamileligime kadar 
(1,558 puan) tarafından
Ayy canım hemen sorarım aile hekimine sizde de halsizlik ve mide bulantısı yaparmıydı
tarafından
yapmaz mi hayattan sogurdum agri aci bulanti halsizlik ve surekli tekrar ederdi bu solgar marka proniyotik benimkini tamamen cozdu sor kullan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
6 cevap 161 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (428 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,464 soru

24,111,507 cevap

332,982 kullanıcı

...