0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Hanimlar tuplerini kapatıp hamile kalan var mi yada  öyle bir ihtimal var mi

6 Cevaplar

0 oy
(8,045 puan) tarafından
Bence binde bir ihtimal varsada iyi bağlanmadığı içindir
-Reklam-
0 oy
(1,220 puan) tarafından
Geçen bir kadın doğumcu lazerle yakılsa bile ihtimal var demişti :) vücut kendini onarabiliyormuş çok az bir ihtimal de olsa ihtimal ihtimaldir garantisi yok :) 
(16 puan) tarafından
İnşallah  ya  
0 oy
(2,649 puan) tarafından
Bir tanıdık öyle hamile kalmıştı 
0 oy
(3,102 puan) tarafından

Kul yapımı hiçbirşey kusursuz değil..Vardır  :D

0 oy
(3,374 puan) tarafından
Arkadaşım yumurtalık kanseri nedeniyle tek  yumurtalığım alındı. Doktorum binde bir bile olsa vücüdun o hücrelerden yumurtalık tekrardan oluşturabileceğini,tıpta bunun örneği olduğunu söyledi. Demem o ki, Rabbim çok süprizli birşey yaratmış. Bence nerden ne olur belli olmaz. Yazdıysa eğer o bile mümkün
0 oy
(2,972 puan) tarafından

Bir tanıdığım 3 sezeryan sornası bağlatmıştı ama 4.ye hamile kaldı doğurdu yani olabilr yüzde yüz olan ihtimal arıyorsan ilişkiye girmemek:D 

tarafından
Erken aslında:D
(2,972 puan) tarafından
30 yaşındayım biraz yaş ilerleyince istemeyebilirim ve ikisi bir büyüsün istiyorum çünkü şuan zaten sosyal bir hayatım yok biraz daha beklersem sosyalleşmek için bayağı bekleyeceğim tabiki hayırlısı olsun:)
tarafından
Sende haklısın  . Pespese yqpiyolar cocugu sonra post atıyorlar bıktım yoruldum.  Psikolojim bozuldu diye . Çok şükür Bn henüz delirmedim. Büyüğü 8 yasinda küçüğü 5 aylik iki oğlan ':)
(2,972 puan) tarafından
Yani kimin ne yaşayacağını bilemeyiz iyide geçebilir kötüde tabiki onları da göze aldım çünkü ben istiyorum ama yaşım ilerleyince istemeyebilirim eşim kesinlikle ha şimdi ha 10 yıl sonra allah verdiği sürece istiyorum diyor bana da en doğrusu şimdi gibi geliyor psikolojik olarak hazır hissediyorum doğana kadar 32 33 aylık olur o da rabbim hemen nasip ederse post açmayada gelecek olursak insanlar sıkıntısını paylaşıp rahatlıyorlar biraz olsun napalım :)
tarafından
Herkesin kendi fikri tabiki . 2 çocuk ideal. Hayırlısı olsun.  :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 361 göst.
0 oy
18 cevap 831 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nryefe (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu