0 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,825 puan) tarafından
Kızlar dün biraz rahatsızdm. Mide bulantısı bide afedersiniz ishal olmuşm. Yataktan kalkamadm. Önce eşimle kızm sonra ben oldm. Bide biliyorsunz tedavi görüyorm kemoterapi aliyorm. Hal böyle olunca en ufak hastalığım zorlu geçiyor. Sabah eşim kaynanami getirdi kıza baksn diye. Acile gittm serum taktirdm aksama biraz duzeldm. Havalar sıcak eşimde evde atletle durdu biraz. Kaynanam baktı baktı bisey diyecek belli . Atletin niye öyle olmuş dedi. Eşimde yokluk işte dedi :) yokluk mu iyi mi yıkanmamis dedi :) bende ne diye açıklama yapıyorsam begenmediysen götür kendin yika desene. Bende dedm ki Hatay dan kalma. Eşime geçen sene hataya goreve gidip geliyordu haliyle orda ds yikanmayinca beyaz atlet biraz sararmışti. Bende ataym diyodm kaç zamandr unutuyodm. Ay başkası olsa hasta diye yatar. Eşimin çoğu tişörtü de beyazdr. Ütüsuz zaten gezmez. Valla bu halde Bi hala laf sokma peşinde. Bi yığın ütü vardi yapsaydın o zaman. Taktığımdan değil kızlar yeminle sadece paylaşmak istedm. Her durumda Bi laf demesini çok iyi biliyor. Bende o an niye kavga çıkarıp annen bana bunu diyor kalksn kendi yikasn o zaman demiyorm ki. Kızlar hiç hazır cevap degilm yaa :))

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bir gün baktım birileri üzülür diye içime attıkça üzülen ben oldum sonra çat çat çay herseyi söylerim içimde kalacağına başkası düşünsün banane 
(1,825 puan) tarafından
Kız diyecegm elbet :) bende böyle o an demiyorm sonra diyorm ay ama illa derm :)
tarafından
Anında de yoksa üzülürsün hep kimse kırılır diye bakma

Benim kocam cezaevinde bir gün goruse gittik ama giydiği atlet parlıyor ben burdayım diyor resmen bir düğmesi acıktı soyle elimi attım kaynanada masallah oğluma dedi bak nasıl temiz falan senin çamaşırların böyle beyazmi dedi :)
Dedim ben şuan o yok diye beyaz camasirim pek yok ama seninkiler beyaz değil haklısın aşkım annene ne kullandığını soylermisin dedim benim deli kocada nasıl yikadigini anlatmıştı sjsj
-Reklam-
0 oy
(237 puan) tarafından

İkinci gebeliğim şuan kayınvalidem öğrendiğinde ayy az arası olsaydı cocugun vah tüh diyor zaten kızım suan 3 yasında :)  Sanki o doğuracak bakacak bozuldu.. Niye 3 doğduğunda 4 olacak dedim senın cocukların yaş arasıda 3’4 dedim sen nasıl doğurdun 3 cocugu ben daha iki olacak nasıpse dedim bozuldu cok  benim ağzımında ayarı yok hiç çat diye cıkıyor ağzımdan az tutabılsem keske :D

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Ya bana cok basit geliyo bu konuşmalar hatta bazen oyle saçma oluyoki beynim algılamıyo. Benim dışımda beynim algılayıp kaale alip verecek cevap bulamıyo. Yoksa belli bi seviyede gayet hazır cevap biriyimdir
0 oy
(23,527 puan) tarafından
Ver cevabını bumu şimdi sorun de daha büyük dertler var bana destek olup moralimi yğksek tutmanız gerekirken bu yaptığınızın hesabını yaradana verirsiniz de aç ağzını yum gözünü niye susuyosunuz ya böyle insancıklara Allah nasıl biliyosa öyle etsin ya
0 oy
tarafından
Yazik gercekten cok yazik o kadina 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 973 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,170 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bahar6565 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 485 göst.