+1 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde (9,883 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Dügüne  geldik yemekli sanıyoduk yemeksiz mış aç kaldık sadece burda Kütahya gitcez karnımı doyurcem NOT takılarım sahte  bundan önce aynı takılarım vardı borçlara dağıtım bende yerlerine sahte almıstım kimse durumumu bilmiyo diye 

image

image

8 Cevaplar

+2 oy
(330 puan) tarafından
Kız maşallah ekmek alacak paramız yok diyordun altınların hiç öyle demiyor 
(12,959 puan) tarafından
Yok ben sadece borcun varken millet bişey der düşüncesi ile bu kadar para verilmesini garipsedim  yoksa para senin takı senin alırsın almazsın bizi ilgilendirmez tabiki
(9,883 puan) tarafından
Anladım canım borca giti mi diyem milete altınlarım mecbur ozaman almak zorunda kaldım annem anlamasın diye ayrı tahrihlerde aldım dedim gibi az bişey eşim ozaman daha harclık veriyodu bana aklıma bu almak geldi
(330 puan) tarafından
Yani ben şahsen bu durumda olsam paramı kalkipda sahte altına yatirmam yinede güle güle kullan
(9,883 puan) tarafından
Tm canim artikk bişey demicem ozaman zaten okadar zor durumda diğildim ben sonsuza böyle kalmıcem duzelcem Allahı sükür önümüzdeki ayı atlatımı az daha rahlıyom seneye ek bida zam geldimi borclar bitiyo rahlıcez
(9,883 puan) tarafından
Beni 4 ayı zorlucekti şuan bide ek maşımıza zam geldi bu ay zamlı alıyoz önümdeki  ayı atlatımı elime 6 bin kalacak sükur seneye zam geliyo ek olarak daha ozamana borçlar bitcek 15 bin kalır elime para yani duzeliyo yavaş yavaş
-Reklam-
+1 oy
(6,288 puan) tarafından
Kız sen durumum yok diyordun falan maşallah altınların falan tam tersini söylüyor 
(9,883 puan) tarafından
Sahte ki gerçek olsa keşke
(6,288 puan) tarafından
Sahte olanı insan ne için taksin hemde boncuk içinde
(9,883 puan) tarafından
Bizim burda. Takılıyo canim sahte gerçekten gerçek diğil  trentyoldan aldım bocuklarda ucuz bişey kurdalede çok öncede aldım bunları
0 oy
(7,675 puan) tarafından
Maşallah bebeklere❤yemekli olmadığını söylemediler mi. Uzaktan gelen insanlar ne yapacak. 
(9,883 puan) tarafından
Söylemediler canım yapacak bişey yok uzaktan gelen var bı kola var masada daha gelin damat gelmedi  bekliyoz öyle
0 oy
tarafından
kız sen kaç yaşındasın 2 tane çocuk var bir de, Allah bağışlasın 
(9,883 puan) tarafından
24 olcem canım  Eylül'de
tarafından
yemin ederim 18 diyeceksin diye ödüm koptu :) tamam yine erken evlenmişsin belli ama küçük gösteriyorsun :) geç yaşlanırsın ne güzel:)
(9,883 puan) tarafından
18 evlendim ben canım yine yaşım ilerledi tabi
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Kz belki verirler gelin damat gelmedi dion
(9,883 puan) tarafından
Yok verilmedi bı kurabiye verildi
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Düğün sahibi dışardan mısafıre yemek vermıyormu b
(9,883 puan) tarafından
Vermiyomuş bı kurabiye verdiler
0 oy
tarafından
Yaaa maşallah senin ponçik kızın da büyümüş Rabbım bağışlasın inşallah canim 
(9,883 puan) tarafından
Sağol canim amin
0 oy
tarafından
Kız borcumuz var diyordun takılar okuyor 
tarafından
Anladım canım
(9,883 puan) tarafından
Gerçek olsa dururmuyum satar borçlara dağıtırim
tarafından
Tamam canım bişey demedim
(9,883 puan) tarafından
Acıklama yaptım sadece canım kusura bakma
(9,883 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Şükür önümüzdeki ayı atlatık mı durumlar birazdaha duzeliyo maşada zam geldi azda olsa bazı borçlar bitiyo 6 ay sonrada iyce rahata kovuşuyom

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde &Alya& (522 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 776 göst.
12 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+10 oy
24 cevap 1,092 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (427 puan) tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 841 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,342 soru

24,043,264 cevap

329,251 kullanıcı

...