0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir hafta daha bekleyin dedi. Ve kahverenki lekelenme var.  Okorkuyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktor iyisini bilir ama o şekilde baktıysa görmesi lazimdi. Erkendir belkide
tarafından
İyi olmadığı açık fakat beklemek gerek dedi
tarafından
Boş gebelik olabilir .Bende yasadim
tarafından
Boş değil bebek var. Kalp atışı yok dedi
tarafından
Hadi hayırlısı
-Reklam-
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Normal canm asla sotrrs yapma.lekelenme icinde doktrun sana ilac verebilir bendede olmuati lekelenmw doktrm normal olabiliyor bebek yerkesiyor demisti.3 coxugm var doktrm bana hamiligni ohrenir ogrenmez gelme 7 ve 8hafta oncesi kalp atisi duyulmasi zor oluyor kimiside sitrese giriyor oyizden aksilikler doguyor demisti.biraz aceleci davranmssn ama sitrese girme dedigm gibj 7 ve 8hafta oncesi pek duyulmaz kalp atisi 2haftaya net duyarsn kendjnk rahar hisset yeter
tarafından
düzenlendi
Adet traihine göre 8+5 olmaliydim. Erken gitmemiştim. Vajinalde görülen ise bugüne n 6+2 oldu
0 oy
(619 puan) tarafından
Ben ilk cocugumun kalp atisini 6 haftada vajinal ultrason la gorduk ikinci çocuğumda 8. Haftaua yaklasiyorduk ancak duyduk
tarafından
8 haftada ancak duyduk dediğin çocuğunda karından miydi ultrason? Hakkımda hayirlusi olsun azıcık kanamam da var. Dr hazırlıklı ol dedi. Progestan mı ne verdi.henuz kullanmadım.
(619 puan) tarafından
8 haftadakinde evet karnimdan duyuldu yiyecek ekmegi olan geliyor bisekilde kendini biraz rahat birak kahverengi leke genelde icerde olup bitmis kanamayi gosterir derdi benim doktorum onemli olan o kahverengi lekenin acik pembe tonlarina donmemesi
tarafından
İlk olan lekede kan emaresi vardı. Devaminda yoktu. Adet olacakmism gibi his de var bedenimde
(619 puan) tarafından
Canim yasadigin sey yerlesme kanamasi buyuk ihtimalle sen baska bir doktora gorun bence
(619 puan) tarafından
Doktorun verdigi progestani da kullan mutlaka
tarafından
Ama hafta olarak hiç mantıklı değil ya. Sat tarihine hore nerdeyse 17 gün geriden geliyor. Vajinal den de bugün kalp görmedi. 6+2 ile uyumlu dedi.
(619 puan) tarafından
Gec dollenmis olabilir hersey Allah'tan sakin kalin
tarafından
Progestan kullanmayacak dedim ama neyse kullanacak. Kanamam artiyor
(619 puan) tarafından
Benim bildigim ilk uc ay icinde birsekilde sonlanan gebeliklerin saglikli gebelik olmadiklari.. Yani Allah bir yerde diyorki sabret kulum bu imtihan sana agir gelir isyan etme en guzel sekilde tattirayim anneligin.. kanaman artiyorsa cok uzgunum ki dusuyor olabilir Allah hakkinda hayirlisini saglikli sıhhatli sini versin inşallah
tarafından
Bende öyle dusnuyorum. Sadece progestan simdi bortane kullandım. Fakat kullandığına da pişman olmak istemiyorum. Baya bı artmaya devam ediyor.regl oluyorum gibi ağzımda metalik tat var, bacaklarımda regl olurken ki gibi huzursuzluk var.  Sadece düşündüğüm sey su, düşük evde yapınca doktora gerek kaliyormu hani regl gibi mi olup bitoyor
(619 puan) tarafından
Daha once hic düşük yapmadim ama düşük çok agrili birşey diyebiliyorum teyzemden .. parca parca duser pıhtı pihti düşer ve ultrason la bakar doktor eger dusuk yaptiysa. Ve parca kaldigini düşünürse veya gorurse  kurtaj yapar dustugune emin olursa mudahale etmez diye biliyorum
tarafından
Şuanda kullanayimmi kullanmayayimmi bilmiyorum bu ilacı. Kullansam sağlıksız bir doğum olsa çok korkarım. Kullanmadan kullansaydm acaba ne olurdu derim.
Ayrıca haftamlanayni ilerlemiyor bebeğin büyüklüğü
(619 puan) tarafından
Diyorum ya hersey Allah'tan eger o bebegin yiyecek ekmegi yoksa sen ilaclari kullansanda kullanmasanda gidecek eger yiyecek ekmegi varsa kullansanda kullanmasanda duracak doktor bir tedbir dir ve isin ehlidir sana ilac vermis kullan demis ama herseye hazirlikli ol demis ilaclarini kullan kontrole kadar sabret cok fazla kanaman olursa cok agrin sancin olursa acile git geri
tarafından
Kürtajdan korkuyorum. Evde kendisi düşer belki. Sonra da kontrole giderim. Hiç istemiyirdum böyle şeyler başıma gelsin. Çok dua etmiştim. Hiçte beklemiyrdum hayal kirikligi
0 oy
tarafından
Bekle canım 8 e kadar da gitme o zaman eminim duyulur stres yapma 

Benim ikinci hamilelik adete göre 4 hafta bitecek şimdi doktor baktı 3 haftalık sın dedi Altan muayene etti benide 
tarafından
Kanamam var baya. Progestan kullandim
tarafından
O zaman hastaneye git iğne yaparlar
tarafından
Senin en azından bir hafta fark var. Smdi çok Of zamanlar geçiriyorum
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bilemedim 6 +3 günlük tü gördük kalp atışı duymuştum
0 oy
(18,205 puan) tarafından
Canım ben kalp atışlarını 8. Haftada duydum 6 haftalikken de gittim ama yoktu sadece bebek vardi. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
26 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 154 göst.
+1 oy
4 cevap 230 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.

Kategoriler