0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından
Merhaba.

Yarın 12 saatlik ve cuma günü 10 saatlik olmak üzere iki uzuun yolculuğa çıkacağız. Oğlum 1 yaşında ve doğduğundan beri oto koltuğu ile yolculuk ederiz, markete gitsek bile. Ama uzun yolda çok terlediğini fark ettim. Sırtıyla oto koltuğunun arasına pamuklu kumaş serdim işe yaramadı. Yaz günü gerçi, illa terleyecek tabii ama fazladan terlemesine neden oluyor oto koltuğunun kumaşı; böylesini almış bulunduk... Bir önerisi olan var mı?

4 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Ben de battaniye seriyorum her durduğumuzda çocuğun üstünü değiştiriyorum battaniyeyi ters düz ediyorum yada değiştiriyorum başka çare yok maalesef havalar çok sıcak 
(308 puan) tarafından
Evet ben de her durdugumuzda atletini değiştiriyorum ve yol boyunca sık sık su veriyorum. Başka da bir şy gelmiyor aklıma.
Teşekkür ederim cevabınız için.
(4,234 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(4,680 puan) tarafından
Muslin örtü kılıfları var oto koltuğu için.  Bende almayı düşünüyorum 
(13,439 puan) tarafından
Terlemesini ebgellemiyoki canim boşa para
(4,680 puan) tarafından
Azaltır yorumları oku çok memnun olanlar var
(13,439 puan) tarafından
Canim azaltir ama ne kadar yillarca bebek magazasinda calistim. Senin sirtinda bi yere yapisik dursa saatlerce ne kumas olursa olsun terlemezmi sencede
(308 puan) tarafından
Kendi müslin örtülerini deneyeceğim kılıf yerine. Fark yaratırsa bildiririm. Teşekkür ederim cevabınız için.
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Öyle bi yontem yok malesef canim :) terletmeyen kumas diye satiliyo ama bi ise yaramiyolar. Dusunsene sende sirtin surekli atkana yasli duruyosun ne olsa terlersin yani. Sık sık ustunu degistireceksin yada ter bezi koy sirtina terledikce brzi çek başka koy ama onda bile tsorte geciyo yinede islaklik. Bizde oto koltugu kullaniyoruz malesef bi cozumu yok :) uyaninca degistiriyorum hep
(308 puan) tarafından
Şimdiye kadar olduğu gibi devam öyleyse. Teşekkür ederim cevabınız için.
0 oy
tarafından
Müslin örtüsü serebilirsin cnm bende dün aldım doğduğundan beri oto koltuğunda oturur hep ama bu yaz cok terledigini farkettim ortuden sonra çok az terledi
(308 puan) tarafından
Müslin örtü denememiştim, başka pamuklu kumaşlar denemiştim. Bakalım... Teşekkür ederim cevabınız için.

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 286 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gastamonlummm (1,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
23 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (6,282 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 75 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ftm1907 (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,471,184 soru

24,095,298 cevap

332,057 kullanıcı

...