0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde (5,392 puan) tarafından
Kizlar cok kötüyüm cok mutsuzum cok bunaldım nolur yardım edin akil verin fikir verin 

Eşimle iyi hoş geciniyorduk ama ailesiyle tartistim ki haklıyım kızıma dogum gününü onlarin bahçelerinde yaptık aileme kardeslerime cok saygısızlık yaptı.

Her neyse zaten aramızda iyi değil gitmeyecegim bi daha dedim istemiyorum dedim eşime, eşim zorladı gideceksin diye tartıştık ettik ardına iyidik yine iki üç gündür cok büyük bi değişim oldu görseniz beni umursamiyor konuşmuyor tinlamiyor yanıma yaklasmiyor inanin tanıyamıyorum 

Ne oldu ailen yüzünden benimle niye küsüyorsun dedim alakası yok diyor ama bi görseniz cidden tanıyamıyorum

Dün konuşmaya çalıştım bağırıp çağırıyor her şeye bahane buluyor bıktım yoruldum usandım artık 

Ayrılma şansım yok ama çok soğudum 

Ne yapacağım akil verin lütfen noluuuurrrr :((((((

4 Cevaplar

0 oy
(4,874 puan) tarafından
Sen de o yokmuş gibi takil biraz boşver istedigi kadar tavır yapsın kocan da olsa istemedigin biseye zorlayamaz
(5,392 puan) tarafından
Davranıyorum da ben cok takan biriyim hiç bisey yapasım gelmiyor artık moralim bozuk keyfim yok
O asla takmaz valla yaa kaç gündür Allah'a dua ediyorum
Çocuğumun kanlari düşük çıktı adamın umrunda değil bisey olmaz diyor
(4,874 puan) tarafından
Senin cok taktigini bildigi icin belki de uzak durarak hıncını almaya calisiyo senden. Takmamayi ogrenmelisin canim yoksa cok incinirsin. Cocugun icin de sıkma canını duzelir. İstahsiz filansa ne kadar vitamin alacak ondandir. Biraz daha dikkat edersin pekmez filan yedirirsin
(5,392 puan) tarafından
Bugün gelsin öyle yapacağım bakalım napacak
(4,874 puan) tarafından
Gelsin hoşgeldin de sonra isine bak. Sarki söyle is yaparken dans et . Bisey dediginde normal cevap ver ama yüzeysel olsun fazla uzatmadan kisa net cevaplar. Yoo gayet iyiyim muzik dinliyorum ne olduki havasinda ol gibiii :)
(5,392 puan) tarafından
Deneyeceğim yapabilirsem o işine gelmezse yatıp uyuyor sabahta kalkıp işe gidiyor
Ben yapamıyorum onu çocuklar var
Bi de kızımın beyaz kani da düşük 10 gün sonra tekrar bakılacak yine aynı olursa hematoloji bölümüne yonlendirecek
-Reklam-
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Biraz akışına bırak aile içi huzursuzluk zor konusmasan bile ailesi hakkında çok muhabbet yapma erkekler böyle ailesi söz konusu olunca doğruyu yanlışı ayırt edemiyorlar tıkanıp kaliyorlar 
(5,392 puan) tarafından
Ailesi herseyi yaptı yapmadığı şey kalmadı bana küfüre kadar iftiraya kadar attı akrabası dövmeye bile yürüdü de beni sesini çıkarmadı
Gorumcemle kavga ettik sesini bile çıkarmadı başta öyle demiyordu ben senin için ailemden geçerim sen gecebilirmisjn diyordu şimdi de öl deseler ölecek
(3,005 puan) tarafından
Çok kötü şeyler olmuş bu durumda sakin kalmak ta devam etmekte zor Allah yardımcın olsun :(
(5,392 puan) tarafından
Çözdüm olayı isteyken uzun bi mesaj attım derdin neyse sıkıntın neyse söyle dedim kendinden uzaklastirma soğutma dedim uzunca yazdım sonra aradı suanlik sıkıntı yok bakalim
0 oy
(187 puan) tarafından
Bu erkeklerin ailelerin yoluna ölüp bitmelerini anlamıyorum. Oturaydı buda anasının evinde gerçekten deli oluyorum bendeki de aynı düzeliyor birkaç gün sonra bekle sende umursama o sürede
(5,392 puan) tarafından
Ayy valla cildiracam başlarda böyle değildi ailesi eziyordu. Benim sayemde gözü açıldı biseyleri daha iyi anladı teşekkür edeceğim yerde hala ailem diyor
Ailesi sevmiyor bunu biliyorum ama bu onlar diye ölüyor
(187 puan) tarafından
Öyleler zaten aileleri adam yerine koymaz biz koyunca bir yerleri kalkar
0 oy
(25,953 puan) tarafından
Uzak dur bi süre madem o seni yok sayıyo sende onu yok say 
(5,392 puan) tarafından
Bugün uzun bi mesaj attım aradı
Ama araması bisey değiştirmiyor içim soğumuş hele ki ailesini önde görüp bizi arkaya atıyor ya bunu gördükçe daha çok soguyorum

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 627 göst.
29 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duruu12 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 221 göst.
0 oy
37 cevap 1,493 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.
9 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,276 soru

24,109,267 cevap

332,870 kullanıcı

...