+1 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,898 puan) tarafından
Nasıl atabiliriz diğer kızımda da vardı ona ne yaptım hatırlamıyorum smdi ne yapabilirim

3 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından
avcunu bomble yapip sirtana vurabilirsin anaca bizim dr oyle gosterid. popo kisimdan baslayip oat pat pat vurarak enseye kadar vurcn. yada hava makinasi . ama ikibucuk aylikti hava mak. kullnma durumumumuzda.
(2,898 puan) tarafından
Teşekkür ederim dün YouTube dan da bakdim dediğinize teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Ben öyle durumlarda nazal burun aspiratörü kullandım canım. Tabi ki önce doktora muayene olarak. Kafama göre değil. Sizde danışmadan yapmayın sakın. Bunu yaparken balgamıda sümğkleri de çıkıyordu . Öyle rahatlayıp uyuyordu
0 oy
(261 puan) tarafından
Balgam varsa burnu boğazına ve ciğerlerine akıyor demektir. Burun temizliğini daha dikkatli ve daha sık yapmalısın. Oğlum doğduğundan beri alerjik olduğu için dönem dönem burun tıkanıklığı çok yaşarız doğduğundan beri. Bize doktorumuz fizyolojik serum vermişti. 5 yaşına kadar fizyolojik serum kullandım sonra burun spreyle geçiş yaptık. Sen öncelikle bebeğini doktora götür ciğerlerine inmiş mi dinlesin indiyse antibiyotik kullanması gerekebilir. Daha sonra fizyolojik serum kullanımı ile bilgi al doktor uygulamalı olarak gösterecektir.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 408 göst.
0 oy
3 cevap 249 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 429 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu