+1 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
Son çare buraya yazıyorum yeni hesap açtım bunun için kızım birinci sınıfa basliycak bı kaç aydır para biriktiriyorum ihtiyaçları için aldım ama ne yaziki çantaya ve beslenme çantasına yetmedi eğer aranızda varsa elinizde kulanmadiginiz kızıma verseniz ,

Şimdi belki aranızda internet alabiliyorsun ama çanta alamiyorsun diyeniniz olacak inanın sil süpür yapıyorum 

Belki inanmiyacaksiniz dolandırıcı falan diyeceksiniz ama sizden para istemiyorum sadece çanta ihtiyaç olamsa ben ne yapacam çantayı 
notu ile kapatıldı: Yasak post

10 Cevaplar

+3 oy
tarafından
düzenlendi

image

inanmayın şunlara buraya da Balıkesir yazmış 
tarafından
Ya bana sordunuz ya bunakri bide o kişiye yazın sorun bakalım ne diyir
tarafından
Allah biliyor ben yalan söylemiyorum şuan iftira atıyorsunuz emin olmadiginiz bı şey için inşallah yanlış anlaşılma çözülür bı şekilde önünüze gelir ozamn yalan soyelmedihimi anlarsinkz sadece kziim için çanta istedim belki yıkayan olir diye
tarafından
Nickler aynı değil farkında misizn kulanicilara baktım yok böyle biri ALLAH askina bı postu aç gene kapatirsin
tarafından
Lütfen sizden ricam kapatiginiz postu tekrar açar msiiniz
tarafından
açmam tabii ki neyi ispatlayacaksın, işim gücüm yok onunla mı uğraşacağım.
benim de nick im farklı farkındaysan.
-Reklam-
+1 oy
(1,301 puan) tarafından
Hangi şehirde oturuyorsun bacim
(2 puan) tarafından
Balıkesir de oturuyorum
tarafından
gebelik kısmında da Diyarbakır yazmışsın, az yalan atın ya
tarafından
Emin msiin ben değilim yemin ederim
tarafından
İsimler aynı herhalde
+1 oy
tarafından
Post sahibiyim hesabıma giriş yapamadım şifreyi unuttum Yeni hesap açtım 
0 oy
(42 puan) tarafından

Muhtarlığa gittin mi ya da belediye tam olarak neresi yardım yapar Bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olur eminim 

Fakat tek çantayla olacak iş değil devlet okulları ble artık çok masraf :( esin ne iş yapıyor 
(2 puan) tarafından
Evet haklsin ama aldık bı şekilde çanta beslenme kaldı oda okullar açılana kadar belki daha uzun bı sure alamiycaz cantasizda gidemez  muhtarlık söyledim ama yarimci olmuuirlar
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Canım belediyeye gidip durumunu anlayabilirsin fakirlik belgesi al muhtardan git belediyeye başvur hem çanta hemde ihtiyaçlarını veriyor belediye 
(2 puan) tarafından
Sordum baya bı belge falan istiyorlar yani süreç bı kaç ayı buluyor o süreç sonuclna kadar cantasiz da gidemez
(4,772 puan) tarafından
Canım okul açılmasına yakın çantayı veriyorlar yani bekletmiyorlar ben belediyede çalıştım bide sosyal hizmetlerde yani konunun içindeyim zaten sen başvurunu yap durumunu yetemeyecegini anlat onlar en kısa zamanda bitiriyorlar gıda yardımı sadece bir kaç ayı bulur okulu açılmasına yakın yardım eder
0 oy
tarafından
Nerde oturuyorsun canim
0 oy
tarafından
Postun yukarı çıksın canım.
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah bizde çanta yok ama bı çanta parası gönderebilirim:)
0 oy
tarafından
Bu yeni hesabım post sahibiyim diğer hesaba giriş yapamadım şifreyi unuttum
0 oy
tarafından
Post sahibiyim diğer hesaba giriş yapamadım yeni hesab actim
tarafından
Anlamadım ne diyarbakiribaktim kıran carpsin ben dgilim isimler ayni
(204 puan) tarafından
Isimler de ayni canta ihtoyaci da mı aynı:/
tarafından
Postun yani yazinin resmini atar misin
tarafından
Ben yalan söylüyor olsaydım bunun için asla kuran çarpsın demezdim bu hesabı yeni açtım bu postu açmak için iyice bakın benim olmadığımı anlarsınız
tarafından
Nickine bakarmisiniz kimsesizz ismi

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 795 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,145 göst.
0 oy
19 cevap 1,307 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy