0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (2,581 puan) tarafından
Kızlar hamile değilim ama sürekli acıkıyorum ve karnım şişti sürekli yemekten yani karnımı içeri çekmesem 2.3 aylık gebe sanar herkes neyse bu akşam yan komşu dedi onun eltisi 9 ay boyunca düzenli adet olmuş ama hamileymiş olabilirmi böyle bişey doğrumu acaba korktumda öyle deyince 

11 Cevaplar

0 oy
(1,112 puan) tarafından
evet kimi insanlar hamileyken adet oluyor 
-Reklam-
0 oy
(204 puan) tarafından
Kesinlikle mümkün değil bence
tarafından
Yaşayan var
(1,226 puan) tarafından
Mümkün benim akrabam öyle oldu
tarafından
Örneği çok fazla var
0 oy
(23,135 puan) tarafından
Yani dokuz aylık hamilelik sürecinde vücudundaki değişimi anlarsın hani en azından bebek hareket edince :)
0 oy
tarafından
gastroenterolojiye bir git derim laktoz ya da gluten intoleransın olabilir. 

o şekilde gebe olanlar oluyor evet karınları bile çıkmıyor çocuğunda 
0 oy
tarafından
Evet, ananem. 
0 oy
(1,286 puan) tarafından
Bende ilk gebeliğimde ilk 3 ay adet olur gibi kanamam oldu. Ama adetten farklı oluyo yani kesinlikle adetle karıştırmaz bi insan
0 oy
tarafından
Mantıken imkansız gibi görünse de evet, bu mümkün ve bunu yaşayan pek çok kadın var. Arkadaşım ilk 3 ayda adet görmüş, sürekli halsizlik olunca kna değerleriyle alakalı bi sıkıntı mı var diye hastaneye gitmiş, gebelikten bahsettiklerinde bu imkansız adet görüyorum falan demiş ama sonuç olarak şuan 5 6 aylık bi oğlu var
0 oy
tarafından
Evet oluyor, kardeşimin eşi var onun amca kızı doğuma kadar adet görmüş. Karnı çok şişmeye başlayınca bende hastalık var diyerek hastaneye gidiyorlar ve 7 aylık erkek bebeğe hamile olduğunu öğreniyor :D 2 ay daha gitmese doğurup gelecekmiş yani şok yaşadılar 
0 oy
(825 puan) tarafından
Evet olabiliyor böyle şeyler kan testi ver bi en iyis9
0 oy
(4,116 puan) tarafından
Çok çok küçük bir ihtimal de olsa var öyle olaylar. 
0 oy
(725 puan) tarafından
Ben de sanki karnım hafif sis gibi dedim ama asla hamilelik aklımın ucundan geçmedi yinede test yapayım dedim ama nasıl kendimden eminim regl oluyurum diye , test pozitif çıktı doktora bir gittim üç ay üç günlük olmuş bebiş  şimdi doğdu yedi aylık :⁠-⁠):⁠,⁠-⁠)

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 973 göst.
6 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 713 göst.
0 oy
19 cevap 929 göst.
26 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,467,956 soru

24,051,312 cevap

329,677 kullanıcı

...