0 oy
1,166 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
esimin ailesinden ve kayananamin geri kafali ailesinden nefret ediyorum 

26 Cevaplar

0 oy
(4,659 puan) tarafından
Aşırıcı derece de hayalperestim ve bu durum  beni fazla hayal kırıklığına uğratıyor. Her seferinde bir daha hayal kurmayacagim diyorum ama nafile 5 dakika sonra gene hayaller kafam da uçuşuyor. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İtiraf ediyorum 40 hafta hamileyim..kafamda garip garip sorular var ...bebegimi baka bilcemmi..gece aglarda duyamazsam..gece acikir ama aglamazsa ac kalirsa ..bir okadar da mutluyum..daha mutluyum hatta..garip hallerdeyim son gunler
tarafından
Ben bekarken o kadar ağır bir uykum vardiki kapiyi kırmışlar nerdyse yinede uyanmamisim smdi oğlum yatakta dönse kalkıyorum:)
Öyle birseyki annelik doğum yapınca üzerine annelik bilgileri atiliyormus gibi sjsj
Emin ol çok güzel bir anne olucaksinnn
tarafından
Cok teşekkür ederim icimi rahatlattiniz..dun gece dusuncelerden nerdeyse uyuyamadi...cok mutluyum anne oldugum için..bazen korkuyorum bebegime yetemiycem diye ..insallah annelik duygularinin hepsini tek tek yasarim
tarafından
Hiçbir çekingen olmasin çok güzel bir anne olacaksin:)
(1 puan) tarafından
Hamile olan çoğu kadının düşüncesi bu doğumdan sonra tecrübe ede ede her şey olup gidiyor. Doğumdan sonra zaman çok çabuk geçiyor hemen büyüyor bebeler. Hafta da bir gün eşimle ne çabuk geçti zaman diyoruz illa ki :) itiraf midir bu bilemem ama hemen aa anne oldum baba oldum duygusu yüklenmiyor ilk bir ay yoğun anne duygusu hissetmedim eşime de sordum durdum o da öyle bisey hissetmemişti. ama bizi fark ettiği gülmeye başladığı an fark ettik nasıl guzel bi duygu olduğunu
tarafından
İnşallah öyle olur ben de de ..evet anne olucami biliyorum ama tam o his yok sanki..rabbimin izniyle her şey güzel olur inşallah
0 oy
(24,129 puan) tarafından

İtiraf ediyorum doğumdan sonra herşeyi kafamda kurup hayatı kendime ve esime zindan ediyorum hep olumsuz şeyler olacak gibi hissediyor sürekli korkuyla yaşıyorum eşim eve 5 dk geç gelse panik yapıyor gece buraz geç saatte ailem arasa kesin bişey oldu diye ağlamaya başlıyorum annelik bana iyi gelmedi ya da ben fazla panik atak biri oldum panik atagim vardı ama bu kadar ortaya çıkmıyordu şimdi hep bir panik hali Allah yardım etsin ;)

0 oy
(28,147 puan) tarafından
Aslında çok sakin ve pozitif bi insanım bazı olaylar karşısında çabuk öfkelenip sinirleniyorum bunu pek sevmiyorum ve değiştirmeye çalışıyorum
tarafından
Sus yürüyen bilezik seni :)
(28,147 puan) tarafından
:D ahahhaha tamam balım sustum
0 oy
tarafından
İtiraf ediyorum herkese ayrım geçti diyorum iyiyim diyorum ama asla ağrılarım geçmedi hatta daha da arttı ama bunu kimseye söyleyemiyorum 
tarafından
Ama ben artık öğrendim ve bunu herkese soylucem.
0 oy
(83 puan) tarafından
Evlenmeden Önce Bal Küpüydüm. Evlendim Sinir Küpüne Döndüm. 

Emeği Geçen Kaynanamın Allah Belasını Versin Amin..
(839 puan) tarafından
Bu ben. Bizi bu hale getirenler utansın be zalim hayat
(83 puan) tarafından
Nefret ediyorum yemin ederim nefret ediyorum.
Ben çok vicdanlı biriyim. Yolda birini göreyim durumu olmadığını bileyim evime alır yemeğini yediririm. Elimden geleni yaparım. Ama bu kadına karşı ne vicdanım var ne merhametim. Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi. Artık dayanamadım büyük bir kavga çıkardım ve kovdum. Ne ölün ölüme ne dirin dirime defol git dedim. Allah'a yatıp kalkıp dua ediyorum sürünsün. Öyle bir dert versin ki Allah ona dermanı bulunmasın. Ahtım var cenazesinde hakkım helal değil diye bağıracam. En güzel elbiselerimi giyip çıkacam
(839 puan) tarafından
Olsun beddua etme sen yine neler çektin bilmiyorum ama ufak bi kavga olsa ağzına gelen herseyi söyler güzel olan herseyi kendisi sadece yapmış gibi millete yansıtır. Bi afrk yok yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 631 göst.
0 oy
22 cevap 1,345 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Deniz Ege (581 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 384 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 2,268 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (28,147 puan) tarafından soruldu