0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından

image

Kizlar oglum grip burnu tikali oksurugu var ilac kullaniyoruz ama esim eczaneden bundanda almis,uzerinde 6ay ve uzeri icin uygundur yaziyo göğüse masaj yaparak uygulanıyormuş ama oğlumun 6 aylik olmasina 10 gün var tam 6aylik sayilmaz yani denesem sorun olur mu sizce? Kullanan var mi ?

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Vazelinlestirmek icin petrol kullanilmakta bir marka petrol turevi kullanip hangi akla hizmet ustune bebek yazar ve eczanede bunu satar

Biz bu dunyanin 3 sinif insaniyiz hicbir avrupa ulkesinde bu icerige sahip bisey bebekler icin ibaresi ile satilmaz 
(3,443 puan) tarafından
Eğitimli insanlar a hastayım ❤️
tarafından
Bizde hickimselerin hastasiyiz efenim ❤
-Reklam-
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Yeni çıkmış bu hiç kullanmadım 
(404 puan) tarafından
Bende ilk defa kullanacagim
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Eczanede sorsaydı esin keşke canım .onlar daha guvenilir net olarak anlatırdı 
(404 puan) tarafından
Kullabilir demis onlar canim ama satmak icinde demis olabilirler
(3,076 puan) tarafından
Yok canım bu konunun para tarafı olur mu hiç en ufak bir hata nelere mal oluyor .eczanın satmak için önerisiz ilaç verdiğini görmedim hiç. Her şeyi detaylı anlatırlar bu konuda böyle düşünme. Çok tereddütte kaldıysan gid yarın doktora ona sorarsin
0 oy
tarafından
Canım aşırı şekilde kullanmaman gerekiyor yani heryerine sakın sürme zararlı olur az sür
(404 puan) tarafından
Tam 6aylik olmadi ama canim yinede azcik sureyimmi
tarafından
Yani hafif sür canım yoğun şekilde yayma vücuduna çünkü içinde hani o koku veren madde varya ismini unuttum o işte çok sürersen bebeği boğabilir ALLAH korusun yani ince tabaka az sür çünkü benim etrafımda çok süren var
(404 puan) tarafından
Tamam canim sağol
0 oy
(128 puan) tarafından
Canım ben onu kullandım ama sürme şeklinde degil kaynttım evin içinde buharı soluyodu kızım yanı kızıma yaklaştırmadan odada kaynattım. Zaten çok bi kokusu yok
(404 puan) tarafından
Aslinda bende oyle yapacaktım canim ama kenarında burun kenarina surmeyin buharda kullanmayın yaziyo diye cesaret edemedim canim
(128 puan) tarafından
Bana eczacı öle yap dedi bende yapmıştım zatrn ben bi koku alamamıştım bi kutusunıfa geri vermiştim .
0 oy
tarafından
Çok çook az sür canım sürdüğün yere de ısıtma fazla 
(404 puan) tarafından
Ayaginin altina surucem cok az canim
0 oy
tarafından
Canım ayaklarının altına sür bence göğsüne sursen belki kokusundan rahatsız olur 
(404 puan) tarafından
Oyle yapcam canım sağol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,955 soru

24,051,307 cevap

329,676 kullanıcı

...