+1 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (18,756 puan) tarafından
Reçel yapacaktım şimdi şekeri çıkardım tadına baktım şeker mi tuz mu karışmasın diye daha önce sütlaçda başıma gelmişti çünkü. Parmağımla tadına baktım sanki şeker tuz karışmış gibi halla halla dedim yine baktım yine aynı sonra kaşıkla aldım dedim belki elim tuzlu o ara yemek yapıyordum çünkü. Kaşıkla bakınca da şeker tuz karışmış gibi bir tadı var. Ama aynı şekerle ben aşure yaptım kek yapıyorum belli olmadı hiç bu sefer reçeli yapmaya korktum tadı öyle gelince. Acaba bu üretenler haksız kazanç için tuzu şekeri mi karıştırıp satıyor şeker diye

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bence sen sütten agzin yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorsun :) sana öyle gelmiştir karıştırılmayacak iki ürün çünkü tuzu çaya at bakalım cay nasıl oluyor hiçbir firma böyle bir riske girmez 
(18,756 puan) tarafından
Günlük de kullanıyorum zaten ama aynı poşetten hem tuz hem şekerden vardı şekeri alınca tadına bakayım dedim ama inanki tuz tadı geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım öyle değil reçel için risk olabilir yani şöyle bi karıştırıp tekrar bak üstüne falan gelmiştir belki
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Geçenlerde annemler misafirliğe geldi ve içli köfte yapicaktik beraber neyse ben iç harcını falan hazırladım tuz yerine şeker koymuşum megersem tadına bakıyorum diyom ki tuzu az tekrar atıyorum sonra hamuruna da aynı şekil şeker koymusum haşlamak için suya da aynısını yapmışım taki kavanozu farkedene kadar neyse tabi ben bı agladim emeğimz ziyan oldu diye bbaamlar kızdı bana olabilir üzme kendini diye valla sagolsunlar uzulmim diye de yediler ve inanirmsn hiç şekerle yapilmia gibi durmuyordu tuzu az gibi bı tadı vardı.

Yani demem oki eşimin son aldığı şeker de cidden şeker gibi değil yani 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
12 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 476 göst.
0 oy
16 cevap 1,833 göst.