İyice zıvanadan çıkmaya başladı
Üzüldüm emeğinize tavuğunuza
Kizim bir kaç gündür rahatsiz nezle ,ve sanırım kuşumda kızımın bardağından falan,su içti, o da nezle oldu.Goz nezlesi dün aksam fark ettim..O kadar üzüldüm ki Allahim sifalandir cok kucuk diye dua ettim.Sonra kızıma h.yvan sevgisini asiladigim geldi aklima kedi köpek tavuk hatta tavşan vs ile oynamasına izin verdiğim zamanlar geldi. Kusun gözüne damlasını damlattim maden suyu alıp sigara içmek için balkona çıktım.Citirt diye bir ses geldi yere bir baktım uçan kara Fatma ) çok korkarım böcekten içeri nasıl kaçtığımi bilmiyorum eşimi uykudan uyandırdım Öldürsün diye.O da öldürmedi aşağıya attı.Tabi niye öldürmedin vs dedim gitti yatti .Sonra balkona çıkmadım geri gelir diye mutfak camına gittim sigara içtim o an aklıma ne oldu hani hayv.n sevgisi ,böceğin ölmesini istedin diye içimden geçti.Ve kendimi sorguladım bendeki h.yvan canli sevgisi değil mi diye.Ama kendimde suçluluk hissettim. Sevmediğim yada korktugum hayvanlar ölmeyi mi hak ediyordu aklımdan defalarca geçti.Sonra dedim ki sen anca kendini kandirabilirsin,yaradan senin ne olduğunu biliyor al sana cevabi dedim kendi kendime.
Çok geçmiş olsun
1,489,173 soru
24,340,719 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın