0 oy
86 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabalar gebelik öncesi sağlık sigortası yaptıran var mı?Tavsiye eder misiniz.Muayeneler nasıl oluyor ?

4 Cevaplar

0 oy
(2,423 puan) tarafından
Bilgim yok canım. Post üste çıksın 
-Reklam-
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Hamilelik sigortasimj yoksa genel mj canm.genel diyorsan bazilari dogumu kabul etmihor tabiki ama hamilelik sigortasi diyorsan doguma kadr ucretsz muayne olup dohumuda ucretsiz yapiyorsn
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Anadolu sigortaya karar verdim.Doğumu kapsıyor ama yaptırdıktan 6 ay sonra  doğumu karşılıyormuş.Gebelik 9 ay her türlü doğum için karşılıyor ama gebelik ilgili muayene içinde yaptırdıktan 6 ay sonrasına kalıyor dediler.
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Hamileliği kapsaması için gebelikten bir yıl öncesi en az sigortalı olmam gerek diye biliyorum ben öyle yaptırdım doğum kapsamlı tamamlayıcı sağlık sigortası 8.ci yılım hep sigorta yaptırırım doğumumu da kapsadı devlet katılım payı olan 15 TL yi ödeyip çıktım 10 muayene hakkin var doğumdan sonrada ek ücret ödüyorsun bebegide sigortalı ettiriyorsun onunda poliçe sonuna kadar 10 muayne hakkı oluyor ve hiçbir teste tahlile para da ödemiyorsun
0 oy
(730 puan) tarafından
Sağlık sigortası doğumu karşılamayor , ekstra paket eklemen gerekiyor yada himelelik için yaptırman gerekiyor ve onların anlaştığı belli hastanelerde geçerli istediğin hastaneye gidemiyorsun bide doğumun ile sigortasının süresi biter mi bitmez mi buna dikkat etmelisin  , benimde biz başka bir şey için yaptırmıştık ücretli sigorta ama karşılamıyordu doğumu vs hiç bir işime yaramadi 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 187 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
4 cevap 187 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde By (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler