0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (6,809 puan) tarafından

image

Kızlar bir minnosumuz var 4 aylık yatak odasının kapısında yatıyor sabaha kadar kıpır kıpır geziyor evde :D  gece gir sen yatak odasına komidin çekmecesi açık sen ona bı atla ordan da pat yere aklımı çıkardı gece saat 3 :D

Şimdi de eşimi gönderdim benle bir geri geldi yatak odasına tam içim geciyormus bı baktım tıkır tıkır petege tırmanıyor :D

Kızsam kızılmıyor :D

Sizin kediler de böyle mi ? Hep bı telaşla kalkıyoruz uykudan .. gündüz uyuyor hanım gece oldu mu devriye atıyor muzurluk yapıyor :D

Bı gün kapıyı kapattik da yattık anam hanfendi uyku vermedi kapılara vuruyor :D

3 Cevaplar

0 oy
(2,357 puan) tarafından

Böyle anlatınca çok hoşuma gitti..<3

Ama hayatta beslemem:D

Kedim yok ama yorum yspayım dedim onun yerine 3 çocuk var kabul olursa onlar da kedinin yaptıklarından farksız :D

(6,809 puan) tarafından
Bence de duyuyor :D çıkardım odadan başladı ses yapmaya kapıyı da kapattım kapının önünde :D
(2,357 puan) tarafından
Ayyy kıyamam :)) çok yorgun bakıyor kız kedin. Sanki bütün gün temizlik yapmış. Üstüne çocuklara bakmış kendine bakamamış gibi gibi :))))
(6,809 puan) tarafından
Yok kız yapısı öyle yaşlı neneler gibi :) büyüdükçe düzeliyor siması
(2,357 puan) tarafından
Heee iyi bari canım :)
Kedi için ne denir kız, Allah bağışlasın mı dicez ona da ajajaskskaak :)))
(6,809 puan) tarafından
Hahah bilmem :D
-Reklam-
0 oy
(2,598 puan) tarafından
Kızım kedi çok seviyor sahiplenecektik ama tüy döktüğü için kızım hastalanır sorun yaşarız diye korkuyorum ama kedi beslemek güzel 
(6,809 puan) tarafından
Aşılar parazitler ve taramayı düzgün yaptın mı azaliyor ben her sevmeden sonra elini guzelce sabunlatip tüy rulosuyla üstünü temizliyorum bizde alalı 1 buçuk ay oluyor daha temizliğine dikkat ettikten sonra gerçekten insana nefes oluyor alışıyor insan
(2,598 puan) tarafından
Biz küçük 3 aylık bir tane getirdik ama sabahı zor ettik kızım elinden bırakmıyordu hep kucağında vede en son kedi korkup koltuk altından çıkmıyordu elinden aldım yok bırakmıyor sanki dövüyoruz öyle ağlıyor bende eşime verdim geri götürdü kedi yemesine içmesine izin vermiyordu bile
Sonra kaynanam gil iyiki verdiniz tüy döküyor boğazına kaçardı kızın deyince iyiki verdik falan dedim ama küçük beyaz o kadr tatliydi hiç istemedim ama kızımdan mecbur verdik
Vede siz diyorsunuz dokunduğunda el yıkama falan kızım kucağından indirmiyordu hiç el mi yikardi şuan kedileri çok seviyor anne alalım hatta der ama ben cesaret edemiyorum
(6,809 puan) tarafından
Yok benimki de bazen sıkıyor ama çoğunlukla bırakır çünkü kızıyorum bazen gidiyor ona sarılıyor falan diyorum sıkma anlıyor laftan şükür
0 oy
tarafından
Ben alıştım artık :) gece bı gelir hiril hiril kendini sevdirir canı isterse yanıma yatar. Hele sabah 6da bı sinek kovalamaya başlar ki görme halimizi..
(6,809 puan) tarafından
Sorma bizimki de halıda kelebek deseni hergun ona atlıyor ayarsizca:D geldi yine geziyor yatağın etrafında pıtır pıtır :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
10 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 230 göst.
0 oy
3 cevap 173 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bir deniz annesi (684 puan) tarafından soruldu