0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (1,101 puan) tarafından
3ay oldu başlayali vardiyeli, araba fabrikasnda calisiyorum hatti durdurunca cok kotu bagriyo sef beynim uyusuyo basim agriyo artik stres yapiyorum deyince yapcan tabi diyor :( sozlesmeliyim suan iyi biyer maasim guzel ama stresi beni mafediyor

1 cevap

0 oy
(4,311 puan) tarafından
Hatti durdurunca bagiracagini biliyorsun ya ,bak şimdi durdurucam bağıracak diyeceksin hatta nasıl olsa bağırıyor her türlü tarzı bu diyeceksin sen durdurunca o da strese giriyor iki stresini yonetemeyen birbirinizi bulmussunuz bu arada.

Ama canını çok sıkıyorsa çalışmaya devam etmek istiyorsan sartlarindan dolayi ,işi öğrenip isinde iyi olup fırsat kollayacaksin ilk yakaladığın yerde bu iletişim tarzını kabul etmediğini daha insani davranış modeli ile ilerlemesi gerektiğini bir şefin bu konuda özverili olması gerektiğini tatlış tatlış altını çizeceksin ki ayağını denk alsın.

Yani hiç fabrikada çalışmadım ama epey kurumsal tecrübem var beyaz yakada ise yarıyor. Gerçi beyaz yakada da bu sekilde iletişim kuran şef kolay kolay çıkmaz ama olursa ise yarar :)
(1,101 puan) tarafından
Cok guzel yorum yapmssinz tesekkur ederim dediginiz gibi kafada bitiyor hat durcakmi acaba diye dusunuyorum bagircakmi diyorum hersey daha beter oluyor konustum yapcan tabi stres dedi cok kotu bagrdi ama herkesin icinde kendimi zor tuttum aglamamak icin sadece bana degil digerlerinede bagriyor birsey olunca :(
(1,101 puan) tarafından
İste dediginiz gbi onlarda stresli , bizde baskalarina hesap veriyoruz sizin yuzunuzden diyolar
(4,311 puan) tarafından
Zaten o hesabı vermek için şef oldu ve extra maaş alıyor.Arada sünger olmayı kendi seçti.Bir şirkette Ceo neden olur biliyor musun patron strese girmesin bütün karlılık verimliliği bir yönetsin başka biri hesap versin o da rahat etsin diye.Pozisyon yükseldikçe maaşlar katbe kat artar.Ama sen önüne gelen bağır diye değil isin dogru yapılmasını ve yönetilmesini sağla o arada ki bütün stresi ve sorumluluğu üstüne al diye.

Tabi sen böyle birsey söyleme, ama gerçek bu yapamıyorsa stresini yönetemiyorsa o bu iş için uygun profil değildir.

Sen tabiki işini kaliteli ve olması gerektiği gibi yapmalısın extrem durumlar olabilir iste bu durumlarda şefler devreye girer .Hersey güllük gülistanlıkken şefe niye ihtiyaç olsun ki.

Ama sende bir personel olarak maksimum özenli ozverili olursun .
Mesela kaytaran da çok olur.  Ama o kaytaran ,çalışan personelin hakkına girer maddi manevi işte bu durumlara müdahale için şefler olur vs

Sen daha yeni başlamışsın çalışmak istiyorsan işine bak nasıl olsa değişen birsey yok, sen kendi elinle durdurmuyorsan kasitli bir sorun çıkarmıyorsan duyma bile ne diye üstüne alınıp strese giriyorsun.Sende kendi stresini yönetmeye bak.Hayat uzun burası veya başka bir yer her yerde var böyle tipler şartlar iyiyse,isinde iyi olmaya bak gerisi gelir.
(1,101 puan) tarafından
İnan basim.agriyor catladi oglum var 3yasnda cocuga bagrpdruyom geldigimden beri baya rahatladim yorumunuza cok tesekkur ederim :) yarn insallah guzel gecer surekli dusunmekten kafayi yicem gervekten beynim uyusuyo :(
(4,311 puan) tarafından
Bak ,ona kızıyorsun sende aynısıni  evladına yapıyorsun böyle düzelmez  önce sen değiş, bak nasıl güzelleşecek hayat.
Rica ederim takma kafana ,stres olma bosubosuna ,hadi yat dinlen uyu artık, yarın iş var .Ne kadar uykunu alir dinlenirsen o kadar rahat bir gün geçirirsin.
(1,101 puan) tarafından
Allah ragzi olsun valla iyiki yazdim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 232 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (9,912 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 157 göst.
+1 oy
2 cevap 109 göst.
+1 oy