+1 oy
250 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (204 puan) tarafından
Kızlar kızım 7kilo 200 gram doktor 1 aylıkken usuttugunde hastalık ilerlemesin diye yazmıştı 2 damla ver dedi kilosu o kadardı. Sabah burnu akıyordu 7 damla vereyim derken 2 tane fazla damladı ağzına bisey olur mu ? 

Bide beşikte sallayarak uyutmak tehlikeli mi beyni kafatasina çarpar diyor nette sallanan çocuklar?

4 Cevaplar

0 oy
(1,877 puan) tarafından
Damlayı bilmiyorum canım ama ikinci söylediğin saçma geldi çocuğu ucurarak sallamiyosan beyni kafatasina yapışmaz merak etme
(204 puan) tarafından
Anne olmak gerçekten çok zormuş, ellerini sürekli ağzına götürüyor ve be bulursa emmeye  çalışıyor kilosu iyi dedi ebemizi acaba bu neden  olur?
(1,877 puan) tarafından
Kaç aylık canım benimki de şuan 5 aylık aynı herseyi ağzına götürüyor salyalari akıyor dişleri gelecek o yüzden ve bebekler ağızlarıyla tanıyor herşeyi o yüzden her bulduğunu ağzına götürmesi gayet normal korkma tedirgin olma kimse annesinden doğar doğmaz anne olmadı zamanla öğreneceksin herşeyi ustalaasacaksin bile merak etme bişey merak ettiğinde mesela diyelim  5 aylık internetten gelişimine bak mesela 5 aylık bebek ne yapar gibi ordan da bayağı şey öğrenirsin ☺️
(204 puan) tarafından
Benimkide 4 buçuk aylık yakınmış bebislerimiz. Allah razı olsun yorumların için.❤️
(1,877 puan) tarafından
Evet yakınmış sormak istediğin bişey olursa özelden yaz konuşuruz ❤️ sendende Allah razı olsun ☺️☺️
(204 puan) tarafından
Tamam canım:-)
-Reklam-
0 oy
(212 puan) tarafından
Merhabalar cnm oglum bronşit astim olduğu icin öksürük balgam söktürücü duer bn uc senedir hergun kullanıyorum sorun olmaz ama sureklo olmamasina dikkat edebilirsin 7 damla samirim bi cay kasigina denk geliyor diye bliyorm bi dene istiyorsan sorun olucagini snmiyorm cok fazla uyku yapar sadece okdar vucudu dinlensin diye evet sallamaya dikkat etmelisin hem sana eziyet olur hemde bebek icin emziriyorsan emzir koy sevdigi ninnilwri acabilirsn ileride birakman sirun olur beyin sarsintisi diyolar blmiyorm nekdar dogru vilemem
(204 puan) tarafından
Teşekkürler canım. Sallayarak uyutmayi nasıl unutturabilirim?
0 oy
(342 puan) tarafından
Bende beşikte sallıyorum canım hiç öyle bir şey duymadım eski zaman insanları da beşikte sallıyordu bide benim yeğenim de besikte sallandı şuan 2. Sınıfa gidiyor çok şükür çok zeki bir çocuk damlaya gelince bize doktor alerji için bunu verdi biz alerji için kullandık burnu akinca bu damlayı vermek yerine ibruamin zero 6 aydan küçük bebekler için veriliyor burun akıntısı grip için hiç yani duymadim zaditen damlayı burun akintisi için vereni bu damla alerji damlası araştır bence 
(204 puan) tarafından
Evet canım alerji damlası fakat öksürük ve akintiyi kestiği için vermişti doktoru. Sallayarak uyutmasam 24 saat uyumaz öyle bir bebek.
(342 puan) tarafından
Ha tamam o zaman benim bebeğimde her dakka sallayarak uyuyan bir bebek şuan 2 yaşına girmek üzere hala sallıyorum aslında sizinki henüz küçük yavaştan alıştırma yapın biraz zorlanırsınız ama deneyin kurtulun valla yoksa benim gibi sallarsınız çok zor gece yarısı uyanıp sallıyorum uyuyor artık mahvoldum bide benimkiler ikiz
(204 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın canım. Unutturmaya çalışacağım.  Birşey daha sorsam , ellerini surekli ağzına götürüp emiyor neden?
(342 puan) tarafından
Benimkide öyleydi canım emzik gibi yapıyordu hatta doktora söyledim dedi normal bir şey sonra bir süre geçtikten sonra bıraktı o huyu yani şuan küçük diye yapar ilerki dönemde bırakır inşallah
(204 puan) tarafından
Teşekkürler canım.
0 oy
(6,654 puan) tarafından
Kilo başına bir damla oluyor 7 kilo olduğu için 7 damla vereceksin fazla vermişsin bir olmaz bir kerelik uyuklar hep daha dikkatli damlat bende sallayarak uyutuyorum ama çok az sakin bir şekilde sallarım şiddetli sallamak beyin için tehlikeli derler çok yavaş salla ama öğle dakikalarca sallama bazen internette abartarak yazarlar
(204 puan) tarafından
Öncelikle cok teşekkür ederim. Saatlerce yavaş yavaş sallıyorum çünkü atak döneminde asla uyumuyor,  emerek de uyumuyor. Sallamayı nasıl unutturabilir?
(6,654 puan) tarafından
Rica ederim benim oğlumda emzik ve sallayarak uyurdu 5 ay oldu ikiside bıraktı  memeye dadandı 16 aylık olduk kızım var evde o yardımcı oluyor uyuması konusunda yoksa ben emzirerek uyutuyorum yada bebek arabasıyla gezdiriyorum öğle uyuyor   seninkide belki zamanla bırakır  oyuncak seviyorsa müzikli uyku arkadasları satılıyor onlardan alabilirsin
(204 puan) tarafından
Oyuncak bakıyım canım. Allah razı olsun yorumların için.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 194 göst.
27 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (2,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
0 oy
18 cevap 454 göst.
21 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
26 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,877 soru

24,091,460 cevap

331,769 kullanıcı

...