0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,270 puan) tarafından

Geçen gün yazmıştım, kurbandan ayırdığım et kaynanamın dondurucusunda duruyordu sucuk yapılmak için. Kendi etlerini verirken bize sormadan bizimkinide vermişler. Ama eylül ayında dondurucu alıp, sucuk yaptıracaktık biz. Günlerdir sucuklar gelince ne olacak diye düşünüyordum. Eşimde 5 çekmeceli, orta halli alabiliriz dedi. Bunu buldum sizce nasıl. Statikmiş iyi mıdır? 

image

7 Cevaplar

0 oy
(7,078 puan) tarafından
Çekmeceleri biraz küçük ama güzel benimki de bundan 7 çekmeceli
(3,270 puan) tarafından
Şuanda daha büyüğünü alma şanşım yok ama
(7,078 puan) tarafından
Sürekli alınacak şey değil tabi durum ne elverdiyese 7cekmecede ben bayramdan önce aldım 12binden 10 bine aldik
(3,270 puan) tarafından
Nereden aldınız ve markası ne acaba
(7,078 puan) tarafından
Vetel cnm sürekli alışveriş yaptığımiz mağaza var dur netten bakayım atarim sim cnm
(7,078 puan) tarafından
Attım cnm
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Elektrik fazla yakar canim ya f diyo baksana. Yani uygun olsun derken her ay elektrikl faturasını ucurmasin :( Benim 7 cekmeceli valla o bile yetmiyo nerdeyse :))) ne kadar buyukse o kadar doluyo. 
(3,270 puan) tarafından
Büyüdükçe fiyat artıyor, öyle bir şansım yok
0 oy
tarafından
Canim kac kisisiniz 
(3,270 puan) tarafından
3 kişi
tarafından
Bende 3 4 kisiljk aileler icin ideal bunlar bizde 3 kisiyiz kurban kestik allah kabul etsin yaprak aldim sardim derken buzluk doldu 4 kilo patlican 3 kilo fasulye yapabildim sadece dolapta yer yok sadece buzdolsbinin ustu cunku imksnim olsa kucuk boylar varya onlardan bile bitane alsam bana yeter ne kadar doldurabilirim ki senin yerine koydum simdi kendimi benim etler bi cekmeceyi kiymalar bi cekmeceyi doldururu sucukta bi cekmece doldursa geriye kaldi 2 cekmece orata da borek sarma icli kofte kurabiye falsn yapar koyardım o dolardi buzdolsbinin ustune de kislik erzak doldururudum bi kis rahat mis gibi bence bu sana yeter 7 cekmeceli olanlar da car annemde var mesela biliyorum ama bana cok o dusununce bence kimseye minnet etme esin alalim demisken al koy bunu elindeki imkanins gore biseyler yaparsin sende ben kucucuk dolap ustune sigmaya calisiyorum bak
(3,270 puan) tarafından
Bende kurbandan sonra bütün etimi buzluğa doydum full doldu. Dondurucuya sucuk, sarma falan koyacam. Zaten öyle köyden sebze, süt falan durumumuz yok gelmez yeter diye düşündüm. Şimdi almasak sucuklar gelince bozulacak onu da istemiyorum
tarafından
Benimde ayni olmustu bi kurban kestik buzluk doldu kemikleri anneme gonderdim paylari fazla fazla verdim hizli tuketmeye calistim biraz yer actim da kislik bi kac poset biswy koyabildim cok zor gercekten 5 cekmece olsun illa herkesinki 7 çekmeceli olscak diye bisey yok sana yeter o
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Bunlar daha iyi olur sandıklı olandan kesinlikle almayın 
0 oy
(6,933 puan) tarafından

Media markete bak canim 

image

image

image

image

(3,270 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(7,078 puan) tarafından

,...................

image

(3,270 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(7,078 puan) tarafından

image

bak cnm buda var biraz zorlayamazmisiniz acaba hep alınan bişey değil ondan
(3,270 puan) tarafından
En fazla 10 bin olabilir. O yüzden bir dükkandan alalım dedim eşime indirim falan olur diye,
(7,078 puan) tarafından
Sizin oralarda Taşpınar var mı acaba ordada indirimler oluyor çünkü cnm ....şimdiden hayırlı olsun cnm

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 112 göst.
24 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde incitanem (8,162 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 164 göst.
7 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzecsknn (1,615 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 339 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,897 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 114 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,933 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,363 soru

24,071,232 cevap

330,667 kullanıcı

...