0 oy
65 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
2. Ayın sonundan sonra her gün 3 4 kere kaka yapan çocuk ilk zaman 10 gün şimdi ise 4 5 güne bir yapıyor kakasını su an 4 ayligiz iki gündür zorlanıyor nohut tanesi kadar yapabiliyor başına gelen var mı 

Yaklaşık 5 6 doktora gittik lagman yapiyolar röntgen cekildi sadece gaz sıkışması var diyolar başka hiç bisey yapilamiyor iki üç güne bir kendim zeytinyağı veriyorum

Fitil bir iki kere yaptım o rahatlatıyor ama doktor tavsiye etmiyor ona alışır diyor

1 cevap

0 oy
tarafından
Mama mi kullaniyorsun
(9 puan) tarafından
Mama bi ara kullandım 3 gün sonra kestim ondan sonra düzeni bozuldu 1.5 ay anne sütüne devam ettim bu surede duzelmedi şu an anne sutu de azaldı tekrar mamaya basladim
tarafından
O yüzden olabilir. Düzen oturtamamissin galiba

Bnmkide sadece anasutu alıyor ilkten kabızlık vardı düzeldi çok şükür suan 5 aylik
(9 puan) tarafından
Doktorlar 15 güne kadar kabizlik normal diyor bizim 13 gün yapmadığı oldu sonra kendi yaptı yinede hergun kakasını yapmıyor 4 5 gün buluyor yapması gaz çıkıyor Allahtan biraz çaba da var ama ağlamıyor da sorunun nerde olduğunu çözemedim
tarafından
15 gün çok yaa . 9 gün normal diyor ama anasutu alanlara tabiki . Hergun yapmaz tabiki . Belki ilerde duzelir
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
2 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ryaaygt (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 9,118 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
3 cevap 275 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sevmm (2,391 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,745 soru

24,450,312 cevap

353,951 kullanıcı

...