0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızlar bir yasinda çocuk ile ayrı eve çıkılır mı ? Bir önce ki sorularım da nedenleri var okumak isteyen bakabilir. 

Çıkilirsa bu süreç nasil olucak nasıl yapmam lazım. Ailem de yok. Akil verin 

Kadim sığınma evi vs demeyin lütfen 

2 Cevaplar

0 oy
(299 puan) tarafından
Çalışman.lazimsa çıkamazsın bebeği nereye bırakacaksın yeteri mikterda gelirin varsa o ayrı konu o zaman tamam 
(23 puan) tarafından
Birinci ilk kızım babasında. Babasının maddi durumu iyi olduğu için zamanında ona vermişti. Çok aldatıldım çok psikolojik şiddet gördüm 10 sene dayandım ve ayrıldım.
Ayrıldıktan 2 sene sonra şu an ki esimle evlendim.
Kaldı ki adam sadece evin kirasını ödüyor. Benim elime 3 kuruş vermiyor her biseyi kız arkadaşım kızıma.yapiyor.
Kaldı ki iki erkek den ne hayır gördüm ki kalkıp başka bir adam bulayım kendime.
Çocuklarımın bqsinin üstüne yemin ederim ki bana destek olan kız arkadaşım. Bayan yanı.
Bu devirde dediğiniz şey arkadaşım ile 10 seneyi geciktir arkadaşsız. Sizin etrafınızda iyi insan yok diye bizim de olmayacak değil. Anam babam kapıya attı neler yaşadığımı bildiği için artık arkamda durmak istediğini söyledi. Nitekim arkadaşım da olsa yük olmak istemem yeterince oldum. Kendi ayaklarımın üzerinde durup çalışıp kızlarıma elimden geleni yapmak istiyorum.
Bir evlilik de dayak karı kız yoksa evlilik çok iyidir galiba sizin için. Ama mesele şu an ortada bir koca yok. Yok adam çocuğunu bile sevmez kucağına almaz. Doğdu zaman istememisti. Ayrı yatarız 3 senedir alismazmis bana yan yana yatamazmiş ise gidiyormuş.
Kaldı ki bunları da geçtim ben evde kıvrım kıvrım zature olduğum da kolumdan tutup ya gel gidelim bir hastaneye dememiş kavga gürültü kayın babam götürmüş beni . Kaldı ki şu an hala sağlık sıkıntılarım devam ederken bir kere hastane ye gelmeyen adam eğer doğumda olduysa mahkeme açacakmış. Hersey para yani.
Sorsaniza kuaförü bunu suyu geçtim karısının parmağına bir yüzük almayan kaldı ki ped dahi almayan gel hanım ya bu pazar da parka gidelim yap bir çay demeyen bir adam ile evliyim duvar ondan daha anlamlı. Hepsini yaptım yapiyorum ama hayatı parasiz pulsuz tek yaşıyorum. Saçlarım beyazladı diye tarihi geçmiş bir boyayı kafama sürdüğüm de bisey olmaz koku sende diyip avuç avuç saçlarım geldiğinde de gülmüştü. Söyler misiniz hayatın neresinde bu adam ? Şu an kızımı uyuttum kendisi başka odada yatıyor.
İşten gelip ayaklarına soğuk sular mı koyamadım olmadım? O benim için ne yaptı? Şimdi çok çalışıp çok param olunca rahat ettiririm seni diyip çocuğuna bir don mu almış. Bir tane toka mi almış bu zamana kadar ?
Arkadaşımın desteği olmasa bunca borcu nasıl öderdi  ?
Bir kilo şeker almak yerine 5 kilo sekri 150 liraya alıp 3 ay kullanan ben günlük sadece yiyeceğini alıp oda bagxen eve gelen o. Hangi birinden bahsedeyim?? Bir çocukla bir ömür bir evde yaşayan ben mi ?
Yanına kadınlık için gittiğim de aman gözü dışarıdaolmasin dediğim adamanin o kadar bakimima banyoma dikkat etmeme rağmen eliyle itip yorgunum git demesimi ? Hangsi daha neler anlatayım
(5,919 puan) tarafından
Sen bu adama neden çocuk yaptın? Vebali yok mu o bebeğin?
(84 puan) tarafından
Her zaman aynı soru gerçekten bikmiyor musunuz bu adama neden çocuk yaptın nasibi varmış ki olmuş yani kim ister çocuğu böyle bir hayat yaşasın kınamayın Allah aşkına yarın başınıza ne geleceğini bilemezsiniz
(5,919 puan) tarafından
Aşkım kınamak değil ama başından belliymiş herifin kereste olduğu, sonradan değişse eskiden böyle değildi dese anlarım ama yıl 2024 türlü türlü korunma yöntemi varken neden yapılır çocuk. Kimseyi kınamıyorum, nasibi varmış diyecek kadar basit bir mevzu değil bu. İradeyle yaptığımız hatalara nasip diyemeyiz. Nasip irademiz dışıdır.
(299 puan) tarafından
Ben dövmesi gerek vs demiyorum tel problem kuaför gibi yazmisiniz sanki onu dusunurek yazdım benimde arkadaşlarım var kötü değiller ama sürekli ben hiç bir arkadaşın o kadar destek olacağını bu zamanda düşünemiyorum yanininzda küçük bir bebbekle iş bulmaniz mümkün değil onu anlatnaya çalıştım fabrikaya girseniz yaninizda bebek istemezler sıradan bir ev temizliğine giynisnolsaniz bile bebekle çoğu kişi evine kabul etmez bebek mi bakacak ismi yapacak diye mi işin içinde suanki durumdan daha kötü bir duruma düşmek de var tek değilsiniz herşeyi hesaba katmaniz lazım
-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Çok zor bacım o yaş cocuguyla desteksiz ayrı eve cıkmak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 265 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Eyvallah (285 puan) tarafından soruldu
0 oy