0 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Bebeğim bu aya kadar hep 2 taş çatlasın 3 kere uyanirdı. Ama çok rahattım 5 saat 4 saat falan uyurdu gece. Şimdi 2 saatte 1.30 saatte bir kalkıyor. Neden böyle oldu siz gece uykularını nasıl düzeltiniz. Yani sıcağa falan bağladım hep ama sanırım alışkanlık oldu artık emzirip yatırıyorum ve bir sefer de uyanıp 2 veya 3 saat uyumaz. Enerjisini atar öyle uyur. Yani neden böyle oldu birden neyi yanlış yaptım böyle olup duzelenler nasıl düzeldi bir anlatsın Allah aşkına 

2 Cevaplar

0 oy
(27,529 puan) tarafından
Bazen düzen değişiyo canım
-Reklam-
0 oy
(2,406 puan) tarafından
Lamban falan açık değil dimi. Bebeğe gece olduğunu hissettirmen gerekli canım. Gece onu karanlıkta al emzir hiç konuşma büyük abdestini yapmadıysa değiştirme. Akşamdan yatırırken değiştir ki gece elleme. Öyle öyle düzene girer inşallah . Haaa birde gerçekten sıcak canım havalar. Çocuklar ondan da uyuyamıyor. Yatağını kontrol et. Terliyorsa o yatakta uyuyamaz. Benim oğlan 6 aylık. Beşiğinde sadece yün minder var başka bişey yok. Bazen o bile terletiyor
(126 puan) tarafından
Bezini yatmadan degistiriyorum. Gece çiş yapsada dokunmuyorum sabaha kadar. Yatmadan önce sarı ışık açıyorum. Gece olduğunu oradan anlıyor. Işığı kapattigimda korkup ağlıyor hep. Alışmış loş ışığa sanırım. Terlemiyor da gece serin oluyor odamız. Uyandığında falan hiç konuşmam yani o kendi kendine takılır çok sevmem de gece niye böyle yapıyor anlamadım gitti
(2,406 puan) tarafından
Öyle ise uykusunu alıyordur canım bilemedim ki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
24 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berfingok (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 714 göst.
0 oy
5 cevap 518 göst.
30 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 357 göst.

Kategoriler

1,474,183 soru

24,135,835 cevap

334,288 kullanıcı

...