+1 oy
1,617 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yemek yaparken iş yaparken hızlımısıniz. Ben şöyle iş yaparken çok yavasim yani yaylana yaylana yapıyorum annem mesela 5 dkda heryeri derler toplar. Ama biri gelicekse hemen bende topluyorum onun haricinde panda gibiyim

Yemek yaparken şöyle 5 dkda yemek yapıp koyan insanlara bayılıyorum birde hicbiryere kirletmeden yapiyolar ulaa ben bir yemek yapıyorum  dünya savaşı cikiyor sanki. Tezgahın biraz küçük ondanmi bilmiyorum yemeklerinde yeni ohreniytorum aslında belkide oyuzdendir siz nasilsiniz hemen böyle yapıp koyan kadınlarda misiniz ben bayılıyorum oylelerine :)

33 Cevaplar

0 oy
(3,555 puan) tarafından
Her ikisini de hızlı yaparım yemek yaparken özellikle kullandığım malzeme yerine konulacaksa koyarım atılacaksa atarım dağınık çalışmam =))
tarafından
İşte ben dağınık çalışıyorum galiba
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından

hızlıyımdır canım işi de yemeği de çabuk yaparım mutfağıda toplayarak yaparım en sık yaptığım ev işi yemeği genelde kayınvalidem de yeriz çalıştığım için temizliğimi akşamdan yaparım zamanla yarışınca vakit az olunca mecbur hızlı oluyorsun :)

tarafından
Nekadar güzel bende öyle olurum umarım :)
(2,594 puan) tarafından
olsun canım herkes bir olacak değil benim eltim kaplumbağadan farklı değil 3 saatte tek bir odayı ancak süpürür :)
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Selam canım kendim :D
tarafından
Sarilalimmm :D
0 oy
(66 puan) tarafından
Ben her konuda hizliyimdir hemen yapip bitirmem lazimi temizlik yemek hatta cevremdekiler hep soylerler  el isi yaparken bile  cok hizliyimdir herkez sasirir
tarafından
Süpersin bacım :)
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Ayyy al benden de o kadar valla eli hızlı olanlara çok imrenirim. Annem öyle hızlı yapar her işini çok pratik. Bende tam tersine her konuda elim ağırdır :(

tarafından
Benim annemde öyle :)
(3,135 puan) tarafından
Keşke analarımıza çekeydik :))
0 oy
tarafından

Benden bahsetmişsin resmen :D 

Aynı ben de öyleyim, ben hemen işim gücüm bitsin de rahat rahat yayılayım derdinde olduğum için hızla yapıyorum her şeyi 

tarafından
Ahaha evet bitmeden bitirdigimin hayalini kuruyorum :)
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Elim çok pratiktir eşimde söyler. Aksama misafir gelecektir eşim öğlenden başla yemeğe der ben 2 saatte çıkarırım menüyü. Temizliği de ayni şekilde yaparım. Anneme çekmişim :))
tarafından
Nekadar güzel ya ben cekmemisim :)
0 oy
(2,718 puan) tarafından
İki konudada hizliyim canim 2 saat yemek koymama evi topla supur sil tuvalet banyo yeter oyle pasaklida yapmam 
(2,718 puan) tarafından
Bazen kendime sinir olurum la su malzemeleri hmen kaldrmisim kullancan iste diye
tarafından
Aahaha olsun tertemiz iste
0 oy
(580 puan) tarafından
Valla kendini övmek gibi olmasın ama ben öyleyim ağır iş yapan birini görünce ben yoruluyorum daha çok. Bir arkadasım var kahvaltıya çağırır çağırdığı saatte hala yatar mesela :Dd her insanın olayı farklı işte seni seven de böyle sevsin dimi ama :) 
tarafından
Ha yok. Ama asla eve cagirdigim insana öyle yapmam sabahın köründe kalkar heryere bakarım hazirliycagim şeyler muhakak hazırlanır ve masada olur :) onun ki bence çok ayip
(580 puan) tarafından
Bencede ayıp ama huyunu bildiğim için bir şey demem ona ben gidince dalga geçerim hatta :)
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Of yea sorma bende oyleyim sanirsin savas var ev de oyle yatak k damida toplayasiya 3 saat geciyo yanliz digilsinn
tarafından
Valla bende öyle :D
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Duruma gore degisiyor bazen hizli bazen yavas
tarafından
En.   iyisi :)
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Hızıyımdır hepsinde de 
tarafından
Ne kadar güzel :)
0 oy
(673 puan) tarafından
Bende senin gibiydim zamanla geliştirdim kendimi zaman gerekiyor canım:)
tarafından
Belkide evet :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,472 soru

24,058,836 cevap

330,043 kullanıcı

...