0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ev sahibi bizi çıkarıyor ev arıyoz 2 tane ev bulduk gittik baktık çok güzeldi. Eşime tutalım dedim yok kapısı böyleydi yok şu böyleydi diyerek istemedi indanlar hemen evi tuttu şimdi boqq gibi ortada kaldı ev bulmuyoz boqq evleri bile 12bin aşağı yok biz 10bine bulmuştuk hepsi onun yüzünden. Şimdi daha pahalandı canım sıkkın :'(

6 Cevaplar

0 oy
(1,061 puan) tarafından
Nasipte yokmuş demek ne o öyle agzından pislik akıyor 
(2,684 puan) tarafından
Senin çalışma imkanın yok mu canım ? Mesleğin yoksa bile çocuk baksan ? Valla İstanbul'dayım 20 - 30 bin istiyor bakıcılar
tarafından
Benim mesleğim yok bakıcılık yaparım ama çocuğunu veren olsa bakarım tabiki benim çocuklarımla oynardı
(2,684 puan) tarafından
Etrafa haber sal canım ö öğretmenler falan baktırır memurlar bakıcıya çok ihtiyaç duyuyor. Bakıcı burada diye site var oraya falan ilan ver
tarafından
Nerde var site derken
(2,684 puan) tarafından
Bakıcıburada.com diye internet sitesi var oraya iş aramak icin ilan verebilirsin
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Boşver canım  demek ki senin için hayırlı değilmiş ki olmamış. Üzülme inşallah en güzeli senin olur:) 
0 oy
(592 puan) tarafından
Kızlar evet nasip bazen olmuyor ama bnce genel olarak erkekler eşlerinin mantıklı , akıllıca söylediği herşeyin tam tersini yapıyorlar etrafımda birçok tanıdıklarım eşleri böyle 
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Sözleşmeniz yokmu  c sözleşme varsa cıkaramaz
tarafından
Yok malesef kocam sağolsun akrabadır diye sözleşme yaptırmadı
(1,290 puan) tarafından
Malesef hiç bı hak talep edemezsınız bızım ev sahıbıde cıkmamızı istiyo yok  dedık  dıyo gerekırse tasınma masrafını ben karsılarım yeterkı çıkın bız yıne kabuletmedık varya sozlesmen olsa mahkeme haksız bulsa bıle mahkeme 3sene sürüyo rmus avukatımız dedı
0 oy
(26,822 puan) tarafından
Bogg bogg diye sinirini boggtan çıkarmışsın :D
tarafından
Evet bu aralar çok sinirliyim
(26,822 puan) tarafından
Sakin ol bebek
0 oy
(205 puan) tarafından
Zamlı vermek yapmak için çıkartıyordur siz deyin zam yap oturalım diye 
tarafından
Yok mevzu karı koca anlaşmıyormuş zaten evde fareler cirit atıyor

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 691 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilekk (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,249 göst.
10 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,561 göst.
+1 oy
24 cevap 1,091 göst.
24 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nefesimm (188 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,250 soru

24,122,313 cevap

333,547 kullanıcı

...